Råttatoui

Va söt film det va! Jag skulle inte tacka nej till en sådan rackare som Remi i mitt kök! Det vore grejer det! 
 

image15GOD JUL!

Julafton var trevlig måste jag säga även fast jag inte hade mycket som liknade julkänslor så var det trevligt ändå! Julkalendern är slut med den slutade jättebra måste jag säga! Det är första gången på välidgt många år som jag har sett alla avsnitt! Jag gillar play på  svt.se helt klart! Hur bra som helst!

Fick tanttofflor precis som jag önskat mig! Sedan fick jag en massa fina vaser och fat från Orrefors! Och jättefina vinglas... 

Jag och Lina spanade dessutom på tomten från taket iår! mycket spännande måste jag säga! Lina var uppe längs på natten också! till klockan 03.15 hon fick väcka mig och be mig stänga av datorn! Farligt med Bamse och en skön säng! Blir lätt att man somnar då...  

Nu sitter jag med magen i fyra hörn efter en juldag hos mormor! Hon förstår verkligen inte att man ibland blir mätt! =) Hon är söt hon!

Hoppas att alla har haft en mysig jul! Puss å kram

Julgodisbak!

Julgodis var på schemat idag... Det blev skratt med en gravid syster och en syster på världens rethumör!  Så det blev mycket pikar till lillasyster Emma... Jag blev till och med utnämd till julpolis! En titel som jag kommer att bära med stolthet måste jag säga!
Godiset blev i alla fall lite kolapopcorn, vanlig kola, knäck, trillingnöt, Rockyroads,rischoklad och ischoklad(även med vitchoklad! julpolisen blev inte allför imponerad av detta!)...

På kvällen blev det lite mys med popcorn som var kvar efter colapopcornen och en jättestor saftig apelsin framför det sjunde avsnittet av första säsongen av One Tree Hill! Jag vet att det är lite patetiskt att se om hela serien än en gång men den är ju så bra!

recensionsskrivande??? inte alls!

puss å kram!


Aerobicsen gick toppen!

Jaha... hur gick det där som jag gruvat så mycket för..? Det gick super duper! Som i (Super duper tuesday!) =) Det var riktigt kul faktiskt! och de var så duktiga pojkarna! även fast det inte gick sådär super bra för dem så kämpade de på både till rätt takt och någon takt som jag tror att de var först med! Men de försökte i alla fall och det var bra motivation! så det gick toppen!

"Jag har skrivit VG+, det är det högsta jag har gett för egna lektioner för den här klassen" Citat av Erik Petterson Idrottslärare! Jag blev mäkta stolt! Där fick alla innebandyspelarnde och basketspelande små pojkar! =)

Föresten kom allas vår Curt till mig idag och berömde mig för att jag har tagit så mycket ansvar den här terminen! En mycket trevligt samtal oss emellan måste jag säga!

När jag kom hem stod ett dukat bort emd tacos... Syster yster hade lagat mat och sen blev det julpyssel! det var jättemysigt! Sedan kom Jonas och vi satte oss och såg på Hemlighuset med Stefan och Krister till min, Lina och Jonas stora lycka och till Annas stora besvikelse som ville frossa i lite Astrid Lindgren filmer som helt mystiskt hade försvunnit! Men trevligt var det!

Leksand var revanchsugna efter förra förlusten mot Västerås och krossade Nyköping med hela 8-1!!!

Den enda nackdelen med dagen var än en gång betyget i Litterär! Tänk att man aldrig ska kunna göra honom nöjd... Jag kommer helt klart att ha att göra på jullovet! Jag måste bara komma på ett sätt att göra honom nöjd och min text minnesvärd! och hur svårt är inte det..? Det känns som att han tror att vi redan är klara författare... och det är inte lite svårt att leva upp till de förväntningarna!

Men på det stora hela; En toppendag! och nu blir det slutet på Harry Potter! imorron blir det julgransletning för fulla muggar! det kommer att bli GREAT!

Vårterminen kan bli riktigt trevlig!


image13
Hur trevligt blir inte detta..? om inget ändras slutar vi innan två nästan varje dag! Yeey! =)

Ja... vad ska man säga?!

Jaha! så var MVG i gruppträningen en dröm att glömma... menmen... va tusan, kul hade jag! För när jag hade gjort ca 3 minuter kom jag på att jag hade blandat ihop ordningen på de olika rörelserna! så det blev helt enkelt till att radera allt jag hade i skallen (vilken iochförsig inte brukar vara så svårt...) och slänga om rörelserna... resultatet av det blev att jag mer än en gång tappade bort mig totalt! Tur att de jag lärde hade större koll på det här med koreografin än en annan... o jösses! det var tio minuter det! på fredag blir det 50 minuter! det är fem gånger längre! menmen... förhoppningsvis överlever jag... (men det kan man ju förstås aldrig veta!)

image12

Filmkväll ikväll!

Ikväll blir det filmkväll med TM-tjejerna!

Har fixat choklad, fondupinnar och bakat muffins!Är visserligen inte så vackra men jag har provsmakat och goda är dem!

Lite skryt på onsdagskvällen!

For på IKSU... var inte taggad ett enda dugg men jag tänkte att det ska ju tränas två gånger i veckan på IKSU så det är lika bra att få det bortgjort! Gick till gymmet och tänkte värma upp genom att gå på löpbandet. men det blev inte riktigt så... det blev intervaller istället... jag gick fem minuter och sprang fem gick fem igen sen var tanken att jag skulle springa fem minuter igen... men det blev inte riktigt som planerat... Istället sprang jag 15 minuter utan att stanna! (och det är bra för att vara mig!!!) Det blev lite mer än 1.5 km! Jag är mäkta stolt!

Skitfilm imorron med klassen men jag överlever nog... har dock inget julpynt med mig men jag får smyga in något senare!!

nu blir det några avsnitt av Vänner och sen sängen!

För Angelicas skull!


här var du också med...

Trevlig kväll

Jag har nog aldrig känt mig så älskad som när jag var på väg in till stan i fredags kväll. Anna ringde från deras förfest och halvt skrek:
"Emmmma vart ääääärrrr duuuuuu....???"
Andra saker jag fick höra
"men det är härlig,,, häälrig.... härliga tider" citat Angelica!
"Jag älskar dig även om du gillar hockey" citat Frykholm
"vi saaaaknar dig!" citat av många!

Orsaken till att jag inte var där var för att jag var hemma och såg på säsongens mest spännande hockeymatch tillsammans med pappa... 5-5 nja,,, inte toppen men med tanke på att Belfour sög i målet så får vi nog vara ganska nöjda...

På X3M kom vi in lite försent och gick miste om gratisbiljetter... =( Väl därinne blev jag överfallen av mina kära vänner... Sedan var det svårt att hålla ihop allihopa... det känndes som att det alltid var någon borta... Jag höll mig dock till min kära Elin och vi hade en hyfsat rolig kväll även fast det inte var den bästa utekvällen... Vi kom fram till att vi var lite för nyktra... menmen det kommer fler helger i alla fall!

Bilden blev fin i alla fall! =)
 
Natti natti!

RSS 2.0