Freddie till West Ham..!

Att gå från en storklubb i absoluta toppen(Arsenal) till att gå till ett lag som nästan åkte ur Premier League(West Ham) är väll inte vad jag tycker ett klip men 1.4 miljoner(!) I veckan är ett större klip..! Enligt honom själv är det dags för honom att gå vidare efter 9 år i Arsenal. Han tycker även att satsningen laget utlovade när han skrev på för ytterligare två år inte har infriats. När laget sedan tappade Thierry Henry så rann bägaren över. Fiorentina från Italien var även dem intresserade men hade inte pengarna Freddie krävde. Det hade helt tydligt West Ham... Om jag har räknat ut det rätt så kommer han att tjäna ca 72.8 miljoner kronor per år..!! Fatta hur mycket pengar det är..!

Det är helt sjukt att en människa kan tjäna så mycket pengar... tänk vad mycket bra de pengarna skulle kunna göra istället.. Det finns massor av folk som svälter och som ligger på dödsbädden bara för att det inte finns preventivmedel att få tag på eller att vattnet är giftigt..! Tänk om Freddie bara kunde ge bort halva sin månadslön (ca 2.8 miljoner). Tänk så mycket bättre väldigt många människor skulle kunna få det på vår jord. Tänkt om alla proffesionella fotbollsspelare kunde avvara en del av sin lön vad mycket det skulle göra...!

Mitt nya band!

Jag säger bara McFly- Det är helt klart mitt nya favvoband... Det började med att jag skulle ladda ner filmen Just my luck men jag fick en skiva med samma namn istället... Men jag tänkte i alla fall ge de en chans och jösses vad bra det är .. =)Så ett tips är att lyssna in dem... Jag tycker att deras låtar är jättehärliga att lyssna på..! =)

*I wanna hold you
*All about you
*I've got you
*Just my luck


Toppenlåtar det där!!!

Har jobbat ungefär 15 timmar idag... Nu kan jag inte somna fast än klockan är 2.30 och jag vaknade klockan 6 i morse... Sannex var i alla fall på Gräsmyr loge... Det är fina pojkar det ska ni veta!!! =))"I love my work!!"

Filmtips

Jag har haft en sån härlig vecka hos pappsen..! Eftersom det har regnat har jag mest suttit inne vid datorn och sett på film... Och vilka filmer sen!!! Nu tänkte jag ge några filmtips ifall det är såhär sommaren kommer att fortsätta!

Music and Lyrics: Jag var så sugen på den här filmen när den gick på bio och jag hade fått med mig Ivarsson på den men då gick den inte längre... Så nu efter många om och men så fick jag tag på den ändå...! Och vilken film!!!! Skådespelarna, Musiken. storyn..! Åååååå va bra den var!!! Den handlar alltså om en avdankad gammal popstjärna som står i slutet av sin karriär(Hugh Grant). Då får han ett erbjudande att skriva en blivande hitlåt till en stor sångerska. Till sin hjälp får han förvånande nog tjejen som tar hand om hans blommor. (Drew Barrymore) De jobbar dag och natt och snart växer det fram en hitlåt... Men det växer även fram känslor mellan dem som de inte känt på länge... Väldigt rolig och såklart romatisk...! precis som det ska va enligt mig..! En rolig sak är att det faktiskt är Hugh Grant som sjunger allt själv... Det låter inte helt hemskt... (men ibland låter det verkligen inte bra!)

A Cinderella story: Jag gillar... Jag säger bara Chad Michael Murray... Det är egentligen det enda som behövs... Mums! Det var faktiskt jättebra musik på den här filmen också..!  Jag skrattade så jag fick sitta och hålla mig om magen och eftersom jag såg den vid typ 1 på natten fick jag lov att inte skratta på riktigt... Så jag satt bara och skakade av skratt..! jösses =) Den handlar om en tjej vars pappa dog när hon var ca 10 år... Därför är hon tvungen att bo tillsammans med sin styvmor som är elak mot henne. Hennes dröm är att börja på Princeton. i ett chattrum träffar hon en kille som går på samma skola som henne. Självklart är det skolans populäraste kille som även är kapten i fotballaget...! Jag gillar den, jag vet att det är en film som typ liknar alla andra men jag gillar den!

American dreamz: En helt värdelös film. Se den inte!!! Det är väl allt jag kan säga om den...

Hare bra puss å kram!

Körkortet är mitt!!!

Yees!!! då var man körkortsinehavare då..!!! Det känns så fruktansvärt skönt så att det är inte sant! =D

RSS 2.0