Freddie till West Ham..!

Att gå från en storklubb i absoluta toppen(Arsenal) till att gå till ett lag som nästan åkte ur Premier League(West Ham) är väll inte vad jag tycker ett klip men 1.4 miljoner(!) I veckan är ett större klip..! Enligt honom själv är det dags för honom att gå vidare efter 9 år i Arsenal. Han tycker även att satsningen laget utlovade när han skrev på för ytterligare två år inte har infriats. När laget sedan tappade Thierry Henry så rann bägaren över. Fiorentina från Italien var även dem intresserade men hade inte pengarna Freddie krävde. Det hade helt tydligt West Ham... Om jag har räknat ut det rätt så kommer han att tjäna ca 72.8 miljoner kronor per år..!! Fatta hur mycket pengar det är..!

Det är helt sjukt att en människa kan tjäna så mycket pengar... tänk vad mycket bra de pengarna skulle kunna göra istället.. Det finns massor av folk som svälter och som ligger på dödsbädden bara för att det inte finns preventivmedel att få tag på eller att vattnet är giftigt..! Tänk om Freddie bara kunde ge bort halva sin månadslön (ca 2.8 miljoner). Tänk så mycket bättre väldigt många människor skulle kunna få det på vår jord. Tänkt om alla proffesionella fotbollsspelare kunde avvara en del av sin lön vad mycket det skulle göra...!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Håller med, de borde skänka pengar till de fattiga! Världen borde ha lite mer Robin Hood-känsla !

2007-07-25 @ 12:04:01
URL: http://jessicaw.blogg.se
Postat av: Ivarsson

Det skulle vara hur kul som helst vännen, verkligen, men jag jobbar hela nästa vecka också. Idag (dvs första augusti) och veckan ut plus nästa vecka - men sen är jag leeeedig och kommer till umeå fortare än kvickt. Hoppas ni får dunderkul på vänner-maratonet så ses vi senare. Puss och kram

2007-08-01 @ 09:07:32
URL: http://norrlander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0