Dalarna!

Efter fyra plågsamma timmar i buss och ytterligare 3.5 timmar i två olika tåg så var jag äntligen framme! Leksand!

Igår träffade jag Leksands VD som visade mig runt i hallen och vilka var inte på isen om Leksands A-lag! Mina älsklingar!!! Jag fick dock inte träffa några då men det fick jag göra idag! En mycket svettig men söt Jens Bergenström och en upptagen Janne Houkko! Det var grejjer det ska ni veta!!! =)))))

(Förlåt att det blev ännu ett sportinlägg!)
För att ni kanske någongång ska förlåta mig för denna hemska handling så kan jag berätta för alla att jag faktiskt har varit på kupolen och handlat ett litet linne! 
 
Puss å kram!

Talet är talat!

Äntligen är det över! Och jag överlevde faktikst och vad mer är... Det kändes faktistk riktigt bra! Förutom att jag började röra i ansiktet som jag gör när jag är nervös... men jag snubblade inte allt för mycket på orden och jag sa inte ehh nå många gånger så just nu känns det toppen! Nu är det bara det underbara(eller inte) högskoleprovet kvar! Sen så är det lov och resan till Leksand! Jag längtar!!! =))

Nu blir det lite kroppsplågeri i form av Body Pump på IKSU! Men det är så man säger! Vill man bli fin får man lida pin! - Så sant!

=))

Talet är klart!!!!

Äntligen har jag skrivit klart det där förbaskade talet! Nu måste jag bara lära mig det också! Menmen.. nu är ena delen gjord i alla fall!

Skulle prova WOW igen... Skulle sitta en timme ugnefär... det slutade med att jag satt 2.5 timmar! Farligt spel det där! Det måste jag medge!

Imorron är det Grey's igen! =)) Och det bästa av allt! tårta hos Frykis! Mums!

Tal till Nationella Prov i Svenska B

Vem är det som har kommit på att man ska ha ett muntligt prov i Svenska B? Den personen skulle jag verkligen vilja ta ett snack med! Det var nog jobbigt när vi hade konsten att tala... Nu ska det här talet bestämma mitt betyg i Svenska B... Visst talet är inte hela betygsgrunden men när man satsar på MVG och har en lärare som endast har sett G högst VG-ressultat från en så känns det ganska osäkert... Men va faan... det är ju bara ett betyg! Jag överlever!

Men jag skulle dock ge ganska mycket för att slippa detta tal!

På Lördag är det högskoleprovet som jag verkligen inte ser fram emot! Så det är faktiskt en skitvecka som väntar! Men dock med några ljusa punkter!

  • Frykis blir äntligen 18 på torsdag! Jippie för henne! Tyvärr kan jag inte följa med ut eftersom jag som sagt har högskoleprovet på Lördag
  • På Fredag blir det dock mat och bio med mina tjejer från Gräsmyr. Sedan blir det bums i säng!
  • På Söndag åker jag till Dalarna för att på Måndag träffa VD:n för Leksands IF! =)
  • I Dalarna får jag även träffa mina kusisiner min fabbro och Anki! Jag kankse även får träffa bebis-Nora! =) Himmla va trevligt!!!
Det känns ändå skönt att ha något att se fram emot! Även fast det känns väldigt mörkt och tungt just nu!

Oceans Thirteen och Likör = Mums!

Brad Pitt, George Clooney(visst han är gammal men het ändå!) Inte dåligt sällskap en söndagkväll!

Sitter hos Syster och Jonas och tittar på Oceans Thirteen... Vi har ätit kvällsfika med varma mackor, the, oboy och likör! Mums! Det är alltid lika skönt att komma till Syster och Jonas! Särskillt när syster är jättetrött och skrattar åt allting!!! =D

Det där jävla talet kan bara hoppa upp och sätta sig någonstans! Faan vad jag inte orkar ta tag i det just nu! JAG VILL INTE!!! ='(


Tänk att det ska vara så jäkla svårt att avsluta

Nordirland -Sverige: 2-1
Sverige - Nordirland: 1-1

...Ska det vara så jävla svårt att säkra den här EM-biljetten? Det är ju bara Nordirland för fan... Men ändå lyckas de lura oss till vårat långbollsspel...! Det funkar inte att bara slänga upp långboll på långboll till topparna. Särskillt när en av topparna heter Zlatan och som vanligt inte gör sitt förbannade jobb! Han står ju för faan bara där! Medan Elmander även hjälper till i deffensiven så står som sagt var Zlatan bara där och undrar vilken taturering han ska göra sen! Överskattad är vad han är!

Ljungberg blev skadad igen! (Vilken chock!) Därför blev vårt mittfält betydligt svagare... Det var Nordirland som rullade boll när vi borde ha gjort det..!

Aja... Det var i alla fall vad jag såg... Jag tittade nämligen på Grey's Anatomy istället för matchen en timme.... aja... det var helt klart med värt att se det! Nu måste vi vänta till Spanien borta med att ta det poäng vi måste har... För vi har faktiskt fortfarande ett väldigt bra utgångsläge för EM-slutspel! En poäng på två matcher! Men det kan ju vara så att vi förlorar båda matcherna men då gör i alla fall jag slut! 

Fyra trevliga saker!!!

- Leksand spelade ut seriefyran Västerås i Tisdags! Underbart!!!

- Snart kommer nya datorn med ADSL!!!!! Yeey!!!! Jag längtar!
=)


- Syster tvingade mig att prova wow igår... det var faktiskt ganska kul... det blir nog min nästa beroendeframkallning (förut sims men det kommer alltid att vara närmast hjärtat ändå!)

- Min miniroman är snart klar!!! yeey!


Snart är den min, bara min!!! Moahhahhahhha!

Snart helg!!! =)
Puss å kram på alla!På allmän begäran!

Min kära Anna har nu tvingar mig under hot att skriva ett inlägg och eftersom hennes ord är min lag så kommer nu ett nytt inlägg!

Göran var nyss inne och räddade min helgPå söndag kommer pappsen hem från USA! så då blir det att lämna tillbaka bilen igen men men det har varit trevligt så länge det varade!

Ikväll blir det att dreggla lite över Mattias i Idol igen..! Det blir "Your song" från Moulin Rouge... Det kom mig att tänka på denna underbara film som jag måste försöka få tag på i helgen!

På Lördag blir det EM-kval i fotboll mot Lichtenstein... så då blir det ett besök till min käre far eftersom vi inte har trean... Ingen är hemma men det blir nog trevligt ändå! Det bästa av allt är ändå att Zlatan inte kommer att var med! Jag tycker att hela den här disskusionen om de trettio bästa fotbollsspelarna utsedda av Fifa! Alla klagar så mycket på att Zlatan inte är med! Men för att få vara med på en sådan lista måste man faktiskt ha varit bra under hela året och inte under ett par månader! Enligt mig räcker inte det och jag tycker inte att han är värd det!

Så min helg kommer att bestå av att ta hand om min lilla älskling som är jättesjuk! Hon måste tillochmed äta välling för hon har massa sår i munnen! Stackars lilla tjejen min!
 
Jag tänkte utmana Lottas bild lite...

Kolla bara på denna! =) Mums!
Hästvägar hetare än gammgubben Depp! :P

Ha en trevlig helg!

Annafest ikväll!

Nu tänkte jag uppdatera min blogg lite... jag har nämligen fått klagomål hos mina kära klasskompisar...

Jaha vad ska jag skriva då..? Jag kan slänga ut ett tips på en helt underbar serie som går på tv4 guld på vardagar kl 17.50... nämligen Dr Quinn som handlar om en kvinnlig läkare som flyttar från den stora staden Boston till den lilla staden Colorado. Serien utspelar sig på 1800-talet och tar upp problem som indianhat, rasism, ja främlingsfientlighet över huvud taget. Att hetingen Joe Lando, I serien Baron Sully springer runt med indiankläder och med sitt långa lockiga hår och sin tomahawk gör det ju inte sämre precis! =) Nää men helt seriöst så är det en himla bra dramaserie som tar upp många viktiga sammhällsproblem och annat!

Ikväll ska vi inviga anna i krogåldern... det kommer nog att bli kul... är inte speciellt jättepeppad nu men jag tror att det kommer att bli bättre så fort jag fått i mig ett par cider... ;)

Ska sätta mig nu och skriva min miniroman! Önska mig lycka till!

Puss å kram!


RSS 2.0