Köpt dator!

Har köpt en bärbar dator nu! Den håller som bäst på att ladda i köket medan jag är livrädd för att ta i den så att det kan gå sönder! Kände mig mycket stor och vuxen när jag köpte den.  har aldrig lagt ut mer pengar på något (om man räknar bort körkortet!) Men jag är säker på att vi kommer att bli riktigt goda vänner! :)

Puss å kram

Jag och mitt mentalsjukhus!

har läst lite i studentkårskatalogen om vart jag ska bo någonstans...
Fagerdal ligger nära naturen. Med andra ord ligger det jättelångt ifrån allt. men gillar man att få nattsömnen störd av skrikande mentalpatienter och gå i vad som känns som hundra år (i uppförsbacke dessutom) för att komma hem är fagerdal det bästa man kan hitta! plus: naturnära minus:stadsonära

visst blir ni riktigt sugna på att komma och hälsa på mig och mentalpatienterna!?


här är min lägenhet! så när ni kommer och hälsar på får det bli: finns det hjärterum så finns det stjärterum! :)

läste förresten mitt schema idag, det är hur mycket som helst! föreläsningar i stort sett mellan 9 och 16! känns lite tufft måste jag säga! Jag trodde att det skulle bli mindre "skoltid" på universitetet men tji fick jag!

Var på stadsbiblioteket idag för att låna en massa kurslitteratur! (låna dina böcker där lotta!) det var en djungel av böcker och författare och förkortningar! Nej, det var inget jag gillade alls! men nu är den mesta lånad så nu är det bara att plöja igenom den och dessutom kunna den! jag är mycket entusiastisk! (eller inte!) =S

Puss å kram!


Ny mobil!

Har fått en ny mobil nu. Den är så fin, men det kommer nog att ta sitt lilla tag att förstå sig på den... var ju ett tag sedan jag hade en nokia.Tack för en mycket trevlig fikastund på Wayne's igår tjejer!! lova att ni kommer och hälsar på mig i sundsvall... =)

puss å kram på er!

Sundsvall...

Har kommit in på journalistprogrammet på mittuniversitetet.
Börjar den 1:a September.

EMD var grymma!

Jag och Lina var på kraftskivan igår och såg på EMD. De var riktigt grymma och regnet hade slutat så kvällen blev mycket bra! Den bästa låten var helt klart "We Can". Helt underbart!

Efter de hade spelat klart ställde vi oss i autografkön som var gigantisk! Efter ca en timme hade vi hamnat sist i kön. Elins syster Annika som jobbar på Umeå Energi kom fram till oss och sa åt oss att åka hem och att hon kunde fixa autografer senare eftersom hon skulle stanna tills allt var slut. Det var mycket skönt och vi begav oss hemmåt. Efter att ha gått lite fel kom vi tillslut fram till bilen. Sedan körde jag fel så det blev en omväg runt röbäck. Menmen vid 23.20 låg vi i alla fall hemma i sängen och Lina somnade ganska omgående.Sammanfattningsvis blev det en mycket lyckad kväll!

Puss å kram

RSS 2.0