Patetiskt värre!

Det är en tjej som har gjort en hel blogg om Erik och EMD! Och den är så patetisk och barnslig så det finns inte ens! Gå in och kolla om ni vill ha er ett gott skratt! Visst hon gillar dem, det gör jag med! men jag beter mig inte som att jag känner dem! Å jösses! Det är himla roligt faktiskt!

image29
Hon hade fina bilder i alla fall ;)

http://felindas.blogg.se/

Puss å kram!

Tänkvärda ord!

På ett zoo i Kalifornien fick en tiger tre ungar. Tyvärr uppstod komplikationer under dräktigheten, ungarna föddes för tidigt och överlevde inte.
Mamma Tiger återhämtade sig inte psykiskt. Veterinärerna drog slutsatsen att hon gått in i en depression när hon förlorade sin kull. Man beslöt sig för att försöka hitta några tigerungar som hon kunde ta över, men det gick inte att uppbringa några sådana. Då valde veterinärerna att prova något nytt... Ibland kan djurmammor gå över artgränserna och ta hand om andra slags djurungar. De enda som gick att hitta var en kull smågrisar.
Dessa kamouflerades till tigrar och placerades hos Mamma Tiger. Skulle de sluta som munsbitar eller....?! 

Var nu snäll och svara på frågan: varför kan då inte

vi alla komma överens...?!


 


Congratulation to me!

19! Snacka om ett mellanår! men va tusan! Ikväll blir det firande i alla fall! Lite vanlig fondue och ostfondue = MUMS!

Igår for vi till Stefans (Mammas nya) bror och skulle bada tunna. Och jag förväntade mig att det skulle vara en halvt genomrutten tunna som det brukar vara. Men tji fick jag! Det var en bubbelpool som stod utomhus! Det var riktigt skönt men trött blev man!

Vaknade i morse och fick fika på säng och en massa fina pressenter, nya duntäcken, ett jättefint halsband av Lina, Handdukar, min lökhackare från tupperware! Det rundare glaset på bilden här nedanför!


Glas från Kosta Boda som jag fick hos mormor

Puss å kram!

Las Vegas!

Vilken serie det är alltså! Hur bra som helst! Har inte sett det på ett tag men nu såg jag en massa avsnitt ikväll! Nu är klockan 00.30 och jag är fortfarande uppe och pigg! Inte bra! Men ska ni börja med nån serie så välj Las Vegas! Det är toppen! Både roligt och riktigt spännande ibland!

image20

Imorron är det vårdcentralen klockan 8... undrar hur många timmar det blir att vänta den här gången..? Sen blir det lite EU(jippie...) eller så inte! Jag gillar inte EU speciellt mycket! Men har jag tur så drar det över jättemycket och vi missar idrottspsykologin! det skulle vara väldigt skönt faktiskt!

Puss å kram!

Hockeeyyy!

Ikväll blir det först att gå ut och äta med pappa... Brukar dock inte kunna få i mig speciellt mycket mat före match eftersom jag blir så nervös! Bebis i magen ska få följa med på sin första match! Det ska börjas i tid!

Har dock ingen bra känsla för Leksand brukar ha det så svårt här uppe! Jag förstår inte varför med det är bäst att de sköter sig för jag kommer troligen att skriva om den här matchen till mitt projektarbete!

Aja hoppas att jag är glad när jag kommer imorgon, både för er och min egen säkerhets skull!!! =)

Så håll tummarna ikväll!

Var föresten på Tupperwareparty igår! Det var väldigt intressant måste jag säga! köpte mig en lökhackare... pengarna gick för billigt var det inte! Men då har man livslång garanti på grejerna också! så det är bra grejer! Funderar faktiskt på att ha ett tupperware party hemma själv..! någon som är intresserad att komma..?  :D

Puss å kram! Heja Leksand!


En vecka fylld till bredden!

Tisdag: Till syster Mia på tupperwareparty. Ska bli riktigt intressant faktiskt! Sen blir det att sova över där med handen redo, för nu ska jag känna bäbisen sparka! Jag sparkar ut Olof ur sängen för då ska jag bara känna Mosters retsticka sparka! :)

Onsdag: Leksand-Löven! Jag längtar och är fruktansvärt peppad! Nån sugen på att följa med..? :P Jag kan lova att ni får bevittna en helt annan Emma!

Lördag: Följa med Mamma och Stefan till någon av Stefans släktingar(kan det ha varit hans bror) aja.. ska bli planering inför att hyra häst i sommar, kan bli intressant att hyra häst med folk man knappt känner! Det ska helt klart bli intressant! Har jag tur blir det kanske lite skoterkörning med!

På tal om skoterkörning: Pappa har köpt skoter! Så nu blir det att ta det där onödiga skoterkortet (1500 kronor-det svider!) :( men tänk vad trevligt det blir sen! =)

Byebye!

Härlig kväll!

Härlig kväll hos Lotta med mumsig mat, härliga brudar, udda samtalsämnen och 50 first dates! En lyckad kväll helt enkelt!

När jag kom till stan stannade jag i Anna och Jonas lägenhet eftersom jag hade lovat att vara chaufför till dem... Anna behövde jag inte skjutsa med Jonas och hans polare körde jag ner på stan... Fick bland annat höra att jag inte bara vad snygg, utan smart också! (inte dåligt!)  Sen fick jag frågan av Jonas polare: Hur gammal tror du att jag heter? Vad svarar man på det..? :)

Drygt att köra hem när bilen vinglade över hela körbanan! Nysnöad snö är inte att rekomendera vid bilkörning! Väl hemma somnade jag så fort huvudet träffade kudden! Skulle egentligen ha följt med Lina och hennes kompis till Leos lekland men pappa tyckte att jag skulle sova istället. Och tänker jag efter skulle jag nog itne ha orkat med att leka hela dagen idag... istället blev det uppgång klockan 12.30! Sedan har det varit dator och sport på tv! Björn Ferry vann jaktstarten i skidskytte och Anja Pärsson blev tvåa i störtkoppet! Skitbra helt enkelt!

Storvurpan!

Igår somnade jag på bussen (vilket är jätteskönt) och vaknade och steg av bussen (det är som att jag har en inbyggd väckarklocka, för jag missar aldrig att stiga av, även fast det har varit nära några gånger). Sedan skulle jag gå in så jag har nyckel i högsta hugg och tar steget upp på bron och sen glider foten undan och jag faller först på ena trappsteget och sedan rakt ner på isen! Ni skulle bara veta vilka svordommar som bildades i mitt huvud! Men jag är faktiskt imponerad av mig själv, för jag yttrade inte ett enda! Men ont gjorde det! Jäkla väder!


Sedan hämtade jag pluttan på fritids och mormors bil startade faktiskt den här gången så det var ju skönt!

I morse fick jag ta bilen om jag lämnade pluttan på förskolan... enligt mina planer skulle jag lämna henne klockan 08.15 så att jag hade gott om tid på mig in till stan eftersom det är halt ute. Mina planer sket sig fullständigt, istället lämnade jag Lina 08.40 och hade därför bara 35 minuter på mig in till stan, det hinner man om det är sommarväglag men inte på vintern! Så därför kom jag ca 10 minuter sent menmen... Nu vet jag i alla fall att det är för sent att stiga upp 07.45 om man ska vara på fritids 08.15... vilket är ganska logiskt men söngen var ju så skön i morse!

Efter påtryckningar av min kära papps blir det vårdcentralen efter skolan för att se om Ivarsson har smittat mig med Tvar, eller om det bara som vanligt bara är en vanlig förkylning som har hållit i sig sedan före jul!

Puss å kram!

"Undra när man dör..?"

CItat Ivarsson under lunchen! Ja, tänk bara vad pasta med skinksås kan sätta igång för tankar!

Årets första Brädåkning!

Riktigt skönt att komma ut! Även om mina tår frös till is redan innan vi kommit till backen så var det en skön dag! Det var Linas första dag i backen och hon var så duktig! Tänk vad skönt det är att bara stå på den där brädan och bara åka! Bara släppa loss och skippa alla tankar och skit! Utan bara ställa den nerdåt och bara släppa iväg! Helt genialisk uppfinning! Blir nog nästa helg också! Hoppas det i alla fall!

Ser ut som om jag ska hyra häst i sommar...  så nu vet alla som känner mig vad som väntar..! Det är bara att ni hasar er till Gräsmyr för en ridtur med mig!

Har nyss kollat klart på Walk the line! Mycket interssant att se Reese Witherspoon i en seriös roll, vilken hon gjorde otroligt bra! riktigt bra film faktiskt och himla bra musik med. Att ha en Lina som somnar på armen min under filmen gjorde det bara ännu mysigare!

Måste bara få tycka lite synd om mig själv och utagera lite ilska också! Jag skulle hämta Lina på dagis i Fredags och tog mormors bil och körde iväg, jag tyckte att den gick lite konstigt men jag brydde mig inte allt för mycket om det. Jag trodde att den skulle skärpa sig när jag hade kört en bit. Parkerar utanför Linas dagis, hämtar skitungen och vad händer när jag sätter mig i bilen??? INGENTING! Precis, det enda som hände när jag vred på nyckeln var ett errn errn errn, inget mer! inte ens ett litet motorljud! Ringer mamma och ber henne ringa någon som kan hjälpa mig men hon får inte tag i någon, jag slår lite i ratten och går och frågar Linas fritidsfröknar om nåon av dem har startkablar, inte det, som tur var fick jag skjuts av Linas förskolefröken hem! Jävla Skitbil!!!

Puss å kram

One Tree Hill - here I'll come!!!

Nu har jag äntligen fått det första avsnittet av femte säsongen! Tack vare att min kära kära Jessica tog med sig det genom sitt kameraminne så att jag kunde få ta det på mitt UBSminne! Så nu har jag mitt underbara avsnitt och jag vill verkligen verkligen se det nu!!!!!! nu!!!!!! jag är sugen på att skolka det måste jag säga! Men jag måste få veta vilket betyg det blir i Svenska!!!

Men sen blir det heting nummer ett och jag ensamma i ett rum! Stackars den som stör mig då!!!!

Barn är så smarta!

På besök i en förstaklass:
En fröken i första klass berättade för klassen att hon är ett Löven-fan. Hon bad de elever som också är Löven-fans att räcka upp handen. Barnen var inte riktigt säkra på vad en Löven-fan var, men eftersom de ville vara som sin fröken så viftade snart barnen ivrigt med sina armar. Det vill säga, nästan alla barnen: En flicka, Lisa, satt i sin bänk och rörde inte en min.
Lärarinnan frågade varför hon valde att skilja sig från mängden. "För att jag inte är ett Löven-fan," svarade Lisa.
"Vad är du då?", frågade fröken.
Flicka svarar med stolt röst: "Jag är en Leksand-fan såklart." Lärarinnan blir förvånad och samtidigt lite irriterad. Hon frågar Lisa varför hon är ett Leksand-fan. "Tja, min mamma och pappa är Leksand-fans, så jag är ett Leksand-fan också."
Lärarinnan blev nu arg. "Det är ingen orsak!" säger hon med hög röst. "Om vi säger att din mamma var en dåre, och din pappa också var en dåre. Vad skulle du då vara?"
Lisa funderar en stund, och ler sedan: "Jaa, då skulle jag vara ett Löven-fan."

Tänk vad barn kan vara smarta!

Åsså va lovet slut!

klockan är nu 12.28 och jag har nyss vaknat..! Det kommer att bli en riktig plåga att gå upp imorron! bläää jag vill inte! Aja, slutet på min första nya novell är klart i alla fall! Nu är det bara miniromanen kvar! Men det får bli idag! Jag ska sparka och hämta lina om några timmar också och sen blir det bara att förbereda sig mentalt på en termin till av "jamen, ändå". Annars fortsätter jag nog mitt minimaraton av One tree hill! Två avsnitt kvar av första säsongen! Me like!

Puss påer!


Nytt utseende på bloggen!

Skulle egentligen vara duktig och bearbeta en massa noveller och skit men fastnade istället med stilmallen jag fått av Frida.. (Tack Frida!) Så nu ser bloggen lite annorlunda ut! Ni kan väl berätta vad ni tycker! =)

Min kväll? - Beck i 4,5 timme =)

Klockan är nu 03.35 och jag har nyss slutat se kvällens tredje och även den allra sista Beckfilmen. I Guds namn heter den! Och jag säger bara det, SE DEN! Gunvald i högform och förbannad som aldrig annars!

Har annars sett på Beck - flickan i jordkällaren och Beck - Det tysta skriket

Jag älskar Beck! Det är ju så himla bra! Helt klart de bästa svenska filmerna som gjorts! Helt klart!

Men nu är det sängen som väntar! Imorron blir det en massa bearbetning av noveller! jag är så lite peppad som ni kan tänka er!

Natti Natti!

1:a 13:e och 37:a

(Jag ber om ursäkt till alla, men det här blir ett sportinlägg som helt klart är värt att läsa!!!)
Charlotte Kalla! Jag vet inte vilket superlativ jag ska använda! Först och främst kan jag använda helt underbart fantastiskt underbar!!!!

För att ni alla ska förstå min .... kan jag berätta att det har varit skidtävlingar som kallas Tour de Ski, det har varit åtta skidtävlingar över olika distanser som avslutades med en jaktstart där alla tider räknades ihop och sen startade den som hade bäst tid först och så vidare. Jaktstarten gick över 9 kilometer varav 3 kilometer uppför (inte nedför, uppför!) en slalombacke!

Carlotte Kalla var ca 50 sekunder efter när klättringen i skidbacken började. När det var slut åkte hon in som överlägsen segrare! Med 30 sekunder till tvåan Virpi Kuitonen (förra årets vinnare) Charlotte Kalla är bara 20 år gammal! Det är helt underbart att se henne utan någon som helst respekt för resten av världseliten, för det är inte några skitåkare hon åker mot! Virpi Kuitonen, som i stort sett stod still jämfört med Kalla, Vann hela världscupen förra året! Det är helt overkligt och jag vet knappt vad jag ska säga! Det är helt fantastisk! Hon är helt fantastisk! Jag vet redan vem som ska ha bragdguldet i år! Ingen kan överträffa det här! Helt fantastiskt!

Vi får dock inte glömma Anna Hansson som blev 13 tjej i mål! Hon är i samma ålder som Kalla och även hon gör en faktastisk tävling och slår många stora skidåkare! Även hon är helt faktastisk och kan bli väldigt, väldigt stor!!! Förhoppningsvis får jag intervjua dem efter deras VM-guld om några år! (drömma kan man!!) 

Jenny Hansson blev 37:a och även det är en fantastisk prestation! att bara orka genomföra hela Touren är en bragd bara det! Och att ta sig upp för slalombacken som är en Svart pist!!!! En Svart Pist!!!! Jag åker inte ens utför svarta pister!

Så jag kan inte säga annat än Grattis Tjejer! Vilket staffettlag vi kommer att få!!!

(Tack för igår brudar! det var jättemysigt att se på lite film och snacka lite! Magnus Betnér är faktiskt helt klockren!)

Filmkväll ikväll!

Ska bli mysigt att träffa TM-brudarna igen! Det blir lite filmkväll i Angelicas fina lägenhet! (är bara lite avundsjuk på den!) Har lånat lite filmer av syster, vad sägs om;
Pirates of the Caribbean - Vid världens ände
Spanglish
Miami Vice
Och klassikern the one and only Dirty dancing!

Ses ikväll brudar!

Min Elin har skaffat blogg!

Kolla in
www.piggelino.blogg.se

=)

Happy New 2008!

Jag blir nästan stressad över allt som ska göras under det här året!
Man ska hinna gå ut skolan, bli moster, skaffa sig ett jobb, hitta en lägenhet, hitta nån att gå med på balen, m.m.m.m!!! Så mycket att göra på så liten tid!

Nyårshelgen var toppen i alla fall! Tack vare mina tjejer! Det var verkligen jätteroligt! Kul att träffa Ivarssons "systeryster" Daniella också! Hon gjorde mig fin i håret! =) inte illa! Det var verkligen jättemysigt! En repris nästa år???

                        -->                                   
lite halvdassig hårfärg!                                                    Guldig och fräsch hårfärg! 
   

RSS 2.0