Frihet!

Äntligen är jobbet slut, det känns så sjukt skönt! och nu är jag helt ledig till i Augusti då det är dags att hitta något jobb.. ser inte fram emot det!

Men innan dess blir det bröllop, umgås med släkten och tillslut Storsjöyran med mina babes! Kan inte förstå hur det gick till att de övertalade mig menmen, vi får hoppas att det blir roligt!

Ikväll blir det  middag och bio (mamma mia) med mina gräsmyrbabes! ska bli mysigt att umgås med dem lite...

puss å kram på alla

Jobb, Jobb, Jobb, Jobb, Jobb (osv i evighet!)

Det känns som att hela mitt liv går ut på att jobba för tillfället!
Jobb på dansen, Jobb på bröllop och sen såklart ljuset i mitt liv(mycket, mycket ironiskt!) jobbet på kyrkogården. Där går jobbet ut på att rensa och när man är klar med det så rensar man lite mer och när man är klar med det så får man... just det, rensa! men nu är det bara sju dagar kvar och det känns skönt, det är verkligen nedräkning för fullt nu!

Sen har jag skrivit en till artikel för VK... Sidan 30 i måndagens tidning! inte lika bra den här gången men det duger! HAr också fått veta att jag troligtvis kommer att få skriva för en internettsite som skriver om sport. sportal.se så det ska bli riktigt roligt! 

Nu är klockan snart 21.30 och jag är dötrött i kroppen så jag kommer att gå och lägga mig!

Har nu avverkat fyra böcker på de senaste två och en halv vecka... Jag älskar Camilla Läckberg, läs henne om ni ska läsa något! jag var också skeptisk men jag har helt ändrat åsikt!

Pappa har fått hem valpen nu, det är söt rackare med fruktansvärt vassa tänder! hon höll på att ge mig en gratis ögonbrynspiercing! ville inte ha den så jag han rycka bort mitt huvud i tid! tänkte lägga ut en bild på lillan i alla fall!

Hon är ju söt som socker! Hennes tänder är inte riktigt lika söta!
Lilla Isa!

Puss å kram på alla!

RSS 2.0