Ostbricka och godingar!

Ikväll kommer brudarna hit och ska se lite let's dance och sen lite Greys Anatomy säsong 1... Ska snart åka till affärn och köpa lite ostbricka och lite annat smått och gott! Det ska bli mysigt! var ett tag sen man träffade dem nu!


Ses ikväll brudar!

Puss å kram


Jämtland

tänkte bara skriva några rader från Jämtland!
Jag har det mycket mysigt med släkten och har fått veta att jag ska få komma på bröllop i Sommar! Min Farbror ska gifta sig så det ska bli riktigt mysigt!

Har varit ute på isen ni i tre dagar och idag var det strålande väder med några minusgrader, vindstilla och strålande sol! Mina kinder tycker inte riktigt som jag för de är röda! Så imorron blir det i alla fall ingen is för min del!

På tisdag bär det av hemmåt och då blir det skolarbete för fulla muggar, och kanske någon dag i backen, vi får se om jag får nått sällskap först! Jag behöver då inte ha dåligt samvete när jag sitter där framför datorn och skriver tills fingrarna blöder! För ute har jag hunnit vara det här lovet!

Så för att sammanfatta min vistelse i Jämtland så här länge så kan man ta de här orden; skoteåkande, Pimplande, skrattande och några överraskningar! och såklart besvikelse(Leksand kan ej göra mål och är därför illa ute i kvalserien,igen!) Men än är det inte kört!

Puss å kram!

Har äntligen hittat en sömmerska!

... Eller rättare sagt - Mamma har hittat en sömmerska! Det är helt suveränt! Nu kommer jag att få min klänning med stort K!!!! underbart! Måste bara hitta en snygg rygg, någon som har ett förslag?

Framsida
image38


Tre olika ryggar

image39

image40
image41

Vad tror ni? (tänk ej på släpen bara på ryggarna)
Jag uppskattar hjälp!

Melodifestivalens utan tvekan bästa låt och sångerska!

Har nyss kommit hem från Hemavan! Det var helt underbart där uppe! Det kommer ett längre inlägg lägre fram för just nu längtar jag verkligen efter sängen! klockan är tolv och det känns som att den är minst tre på natten! Det tar på att åka bräda två dar i sträck! Tänkte bara tipsa om en låt som är helt underbar och som bara går rakt in i hjärtat och stannar kvar!

Sanna Nielsen - Empty room! Helt underbar!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1080291

P.S I love you!

Vilken film det var! Det var helt underbar men samtidigt fruktansvärt läskig! Och så menar jag inte monster och en ofantlig massa blod, utan läskig på riktigt! Alla tankar som kom fram när man såg på filmen. Det är verkligen inte en Chickflick som man kan tro, den var verkligen inte lättsam alls! Det kom en hel massa tårar under den och jag tycker verkligen att alla som inte har sett den ska ta sig till bion och se den! för den är värd vartenda öre! Men försök hitta chaufför hem för man är helt trött i huvudet efteråt!

Tack för en trevlig kväll tjejer!

Puss å kram!

Livet är bra härligt ibland!

Lördagen spenderades i Backen tillsammans med Erik och Elin... Hon har blivit så himla duktig på att åka bräda! Jag är helt klart imponerad över att hon åkte så bra den tredje gången hon åker. Hon har i och för sig haft privatinstruktör i form av Erik som faktisk har jobbat som snowboardlärare så där har hon haft tur! IKSU var där med en massa utbytesstudenter, som nog aldrig eller väldigt sällan stått på ett par skidor eller bräda. Det var ganska roligt att se när en tjej fick instruktioner att åka åt andra håller och då ställde hon sig så att hon tiitade upp mot backen! (inte riktigt som instruktören hade tänkt!)

Min morbror ringde och hörde om jag hade lust att ta med mig en kompis och gå på bio för han hade två grattisbiljetter som skulle gå ut på Lördagen. Jag hörde med Elin och Erik om de ville följa med. Vi bestämde oss för att se på "Jumper". Den var fakiskt bra, lite för mycket ibland menmen, den var bra ändå! Och grattis är ju gott! Hayden Christensen, som spelade huvudrollen var en liten goding och det gjorde ju inte saken sämre!
image33
Rachel Bilson från OC var också med btw...

Det var en mycket mysig dag helt enkelt!


RSS 2.0