Problem

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen på min blogg - eller jag försöker i alla fall.
Som ni kanske också ser så ser det fördjävligt ut! Om någon snäll trevlig person kan berätta hur jag ska kunna centrera blogginläggsblocket. Och flytta ut menyn från kanten litegrann så skulle det vara mycket mycket välkommet och jag skulle bli mycket tacksam!  

För jag kan verkligen inte detta!

Puss å kram


Dags att sätta fart!

Vaknade imorse(läs förmiddags) och kände mig peppad på att jobba bort lite uppgifter. Det är en mycket skön känsla måste jag säga... Det var samma känsla igårnatt när jag satt och skrev. Visst det blir inga mästerverk men det blir något i alla fall! :) Och det enda som är viktigt just nu är att få det gjort och att få godkänt! Så enkelt är det! Och i veckan blir det tentaplugg med världens bästa Nacksta-gäng! Det kommer kanske att gå det här trots allt!

Nu peppar vi blondiner - detta fixar vi på något sätt!!!! 

Puss å kram

En riktig skitvecka...

Kate Voegele - It´s only life


Valpar har kommit!

Pappa ska köpa en samojedvalp och nu har de kommít till jorden! =D

Kolla in sötnosarna här:
http://www.frostbjornenskennel.se/valpbilder%20puppie%20pictures%202009.htm

Jag är redan kär!

Puss å kram

Jävla idiot!

Någon jävla idiot har tagit min cykel! Jag lämnade den nere på stan när jag skulle hem i helgen och när jag kommer tillbaka så står det inte någon cykel där! Jag förstår mig verkligen inte på folk! Ska man sno en cykel kan man väl sno en bra och inte en som är ihoptejpad med silvertape!

Fan va drygt!!

Underbar helg med världens finaste!

Jag är så glad för mitt beslut att åka tidigare från sittningen i fredags för att orka mig upp tidigare och åka hem redan klockan 8 på lördagsmorgonen. Jag kände mig faktiskt ganska pigg när jag vaknade. Det var helt klart bland de bästa bussturerna någonsin. Jag somnade tio minuter utanför Sundsvall och sov till Ö-vik. Sen var de typ en halvtimme kvar till jag var hemma. Mycket enkelt och snabbt måste jag säga. Och när jag steg av bussen så kom min underbara syster yster springade mot mig och jag fick världens jättekram av henne! Helt underbart att träffa henne.

Sen när jag kom hem så fanns det två småttingar, två storasystrar och en Micke (Annas pojkvän) som stod och väntade! Var så mysigt att träffa hela syskonskaran igen! Stackars Micke som inte fick en syl i vädret när vi väl började. Sen blev det lite krig om vem som skulle få plocka upp systerdöttrarna när de vaknade. Vi fick ta en var tillslut. Å, de är så fantastiskt underbara tjejer. Moster har verkligen fått rå om dem i helgen och det behövdes helt klart lite bebistankning! Sen har jag fått gosa på världens bästa och coolaste lillasyster hela helgen! Som jag har längtat efter det!

Det är höst här by the way - det känns som att det fortfarande är sommar i Sundsvall men här har det helt klart slagit om till den färglada årstiden. Löven på träden har börjat skifta färg och äppelträden är så fulla med äpplen att jag är imponerad att det fortfarande orkar stå uprätt. Men det är fortfarande riktigt varm och skönt ute! Jag älskar den här delen av hösten - sen när löven har fallit och man bara väntar på att det där vita, fluffiga, mysiga ska börja falla från himmlen är inte en lika stor favorit!


Det var mycket goda äpplen till på köpet! =)

Mina grävare in crime är ute på Linas skola nu för att göra en stor del av vårt gräv. (som handlar om barns arbetsmiljö i skolan och att vissa barn har hörselskydd för att få arbetsro) Själv kunde jag inte följa med eftersom jag känner hela Linas klass och i stort sett alla lärare. Så jag la över det arbetet på mina kära vänner och själv sitter jag och läser arbetsmiljölagar och förordingar och försöker bena ut begreppen och få någon förståelse för det hela. Men det går faktiskt över förväntan. Jag har kunnat koncentrera mig på alla stadgar bra faktiskt (med undantag från nu, men jag måste ju få lite rast tycker jag!) Ska ta och ringa skolverket efter kl ett då deras lunch är över. Ska bli spännande att se vad de har att säga...

Noppe! Tillbaka till lagtexterna!

Puss å kram


JAG FÅR ÅKA HEM IMORGON!!!!!!!! =D

Och träffa alla mina Favvopersoner!!!! =D

Jag behöver verkligen det här!!!

En veckas nollning är över...

Jag har fått träffa mina underbara Sundsvallingar igen! Det känns bra, allt återgår till det normala. Det har varit en hektiskt och intensiv vecka med en hel massa föreläsningar och nollningsaktiviteter.


Världens bästa och finaste Ivarsson (med bihang) kom och hälsade på mig första helgen. Medan jag var och välkomnade några våra kära nollor så klippte hon av sig allt hår! Men snygg blidde hon!I tisdags var det vinbrännboll på norra berget som stod på schemat och vi spöade skiten ur comittarna! Eller vi och vi - Vi faddrar agerade hejjarklack och gjorde ett fantastiskt jobb om jag får säga det själv! Och nog blev jag lite stolt över våra duktiga nollor som spelade så bra! Fem poäng av fem möjliga från den blivande sportjournalisten! =)Det var många, långa, branta, dryga, hemska och MÅNGA trappsteg innan vi kom till topppen men när man på vägen nerför berget fick en sånhär utsikt var det värt varenda plågsamt steg!Okej, tänker ni - varför i hela friden har hon tagit kort på två toaletter. I torsdags var det pubrunda. På en krog fanns det två toaletter på tjejtoan. Det är ju genialiskt! Tjejer brukar ju gå på toa ihop och att det finns två toaletter gör det ju så mycket smidigare!


När vi var på väg till Max för att äta delikatessen mozzarella sticks så såg vi den här bilden som stod jättefelparkerad! Jag tyckte att det var jätteroligt då så jag tog helt enkelt ett kort!


De berömda, underbara, fantastiska, legendariska Mozzarella Sticks! You gotta love them!


Lite glass är aldrig fel! Och ni ser dem där på sidan inte sant? just det: Mozzarella sticks!!!


Tänkte bara passa på att tacka underbara Hans C som var helt underbart snäll mot oss och gav oss våra Mozzarella sticks!!!


I lördags var det faddermiddag och våra nollor hade lagat mycket god tacos åt oss! Men det bästa med hela kvällen var helt klart matchen! Matchen med stort M! Matchen som var förlorad men som ändrade sig efter de sista sekunderna! Helt klockrent!!!

I did it again!

Ibland förstår jag inte hur jag lyckas!

Idag satt jag och skulle limma ihop en vas. Det gick inge vidare och jag fick en massa superlim på fingrarna sen när jag skulle sätta dit en bit så fastnade ena ringret i limmet och jag fick en konstig reflex (ungefär som när man bränner sig, man drar snabbt bort fingret och stoppar det i munnen!) Och sagt och gjort, jag slängde in det nedlimmade fingret i munnen. Innan jag hann tänka på vad jag hade gjort så var min tunga och mina framtänder limmiga. Det var inte någe vidare gott! Men nu har jag ju provat det, något att berätta för de framtida barnbarnen! :)

Vissa sniffar lim  -  jag äter det!!!

Puss å kram


RSS 2.0