Vad har hänt sen sist?

Jag har konstaterat att jag verkligen inte är vidare duktig på att blogga. Så vad har hänt sen sist. Det har varit en ganska jobbig tid med oro, stress, besvikelse och stor osäkerhet. Det är inge vidare när man inte vet vad man ska göra om två veckor. Men nu är praktikplatsen klar i alla fall så det känns mycket bra. Jag kommer att vara på Sundsvalls Tidning. Så jag blir kvar här i Sundsvall. Det känns ganska bra, jag trivs ju så bra i min lägenhet och det är skönt att jag får bo kvar i alla fall ett år till och sen kan jag åka hem igen. Eller jag hoppas att jag får åka hem igen, man vet ju aldrig med jobben i den här branchen. Det vore så perfekt att få vara på Västerbottensnytt eller egentligen vad som helst som ger mig ett journalistjobb hemma. Så jag hoppas, hoppas, hoppas!

Ikväll ska jag ta mig till Gärdehov och kolla på när ett underbart lag spelar vad som förhoppningsvis är den hockey som de ska kunna prestera. De har inte visat den än tycker jag. Men när de har spelat strålande i allsvenskan förr om åren har det ju gått skit i kvalserien, så jag försöker se det här som något positivt att de inte riktigt har fått till spelet än. Men ikväll är det dags för lite bra och underhållande spel tycker jag!

Sitter och tittar på SkidSM och det är så skönt att se hur många duktiga skidåkare vi har i det här landet! Och de är inte bara duktiga, de är sjukt duktiga! Ta bara Hanna Falk, Magdalena Pajala, Teodor Petersson. Det är så fantastiskt roligt. Men att alla ska ta och bli sjuka är så onödigt och dumt. Så jag är lite orolig för OS. Har inte sett Johan Olsson åka på väldigt länge så jag är lite orolig för det måste jag säga. Och för Anders Södergren också som inte riktigt har visat sin kapacitet än. Men å andra sidan så har hans säsong blivit sönderryckt av sjukdommar. Men idag ska han verkligen visa att min oro inte är befogad!

På återseende... 
PUSS Å KRAM 


Så jäkla dåligt Leksand!

Leksand spelade strålande i första perioden mot Löven och hade 3-1 och Lövens mål var en riktig bjudning från Leksands sida. Masarna ägde isen och spelet och pucken och Löven stod och skakade... Kändes som att det skulle bli en trevlig kväll, men inte! För sen när de kom ut på isen till andra perioden slutade de spela hockey! Påhitigheten, spelglädjen och framförallt hjärtat var helt bortblåst när de klev ut och jag är fortfarande helt konfunderad och försöker fatta vad som egentligen hände. Det var som att alla spelare hade bytts ut till andra och tredje perioden. Det är underkänt, underkänt och såååå dåligt!

Men jag är inte den enda som är förbannad på laget. Det här har jag hämtat på VK:s hemsida:

"Det var ingen glad bortatränare som kom till presskonferensen och gav följande matchanalys:
- Har man 3-1 och 4-2 två ska man kunna knyta åt säcken, men det gör inte vi och jag tycker det är för djävla dåligt att vi inte gör det. Jag är inte nöjd och kommer vidta åtgärder. Det är allt jag har att säga.

Sedan blev han förbannad på pressvärd Lennart Grefve när han försökte få Strömberg att utveckla.
- Ärligt talat så skiter jag i vad du tycker, sa Strömberg helt oprovocerat."

Han sammanfattar matchen väldigt bra. Och att han blir förbannad när pressvärden försöker få honom att utveckla svaret är inte så konstigt. Han hade ju sagt at det var allt han hade att säga...


bara jag kvar då...

Jahha, då har alla fått en praktikplats utom jag. Jag måste säga att det värmer i hjärtat att vara sist kvar, känns bra att få vara lite speciell. Bottenskrapet liksom! Och mailet jag fick av vår underbart positive och hjälpsamme (hoppas att alla förstår min ironi!) lärare gjorde ju inte saken bättre..

Och, kan du stämma av med Hasse i morgon – 
måste veta vad jag ska säga om ST hör av sig, om de nu gör det ...

Han vet verkligen vad man vill höra han...


RSS 2.0