Kort sammanfattning av helgen som gått...

Fredag: Vi hade ingen Svenska och fick sluta tidigare än valnligt. Det var jätteskönt att få komma hem tidigare...! Det blev en lugn och skön kväll med Pippi och tillbaka till vintergatan. 

Lördag: Åkte in till stan och träffade syster och yxa-byxa. Sen blev det att fördriva lite tid med en väska som vägde ungefär ett ton (och jag överdriver inte). Det blev i alla fall köpt hårfärg. Vilket inte var planerat! Men vad gör man när Elin peppar upp en..! så det blev kastanjfärgat. Det blev jättebra! Så nu har jag anställt Elin som färgningsfrisör och syster Anna har jag ju redan som hårfrisör så det är toppen! Senare på kvällen blev det 20årsfest hos Marie med en massa fok jag aldrig träffat och så klart mina sötnosar Nina och Elin. 
Kvällens citat: Nån kille: Kommer ni till Olles sen..? Emma (med hög röst): Vem faan är Olle..?!

Söndag: Morsdag... Jag vaknade hos syster Anna av att kära Elin knackade på dörren. Då var det bara att stiga upp ur värmen och släpa sig till duschen. Den följdes av ett halvt öga på Harry potter som stod på i bakrunden och fika så klart! Sedan blev det stan och försöka hitta någon morsdagspressent. Minimålet på max var i alla fall himla gott.. När jag sedan kom hem åt vi jättegott grillat med colamarinad och potatisgratäng.. mums!!! Lina slog mig i kubb på kvällen i alla fall! Sedan blev det skapande av sjörövarkläder till förskolans dag på måndag... Lina blev jättefin!

Måndag: Har varit på dansmöte nu! Det kommer att bli jättebra i sommar. Det känns mycket bättre nu än det gjorde förra året. Ska jobba 13 av 19 gånger... Det känns great! Så alla som läser detta ska komma och dansa hos mig i Gräsmyr för det kommer att bli toppen! 

Fönstertvätt och hetingen på bioduken!

Min gårdag var faktiskt väldigt skön måste jag säga. Visst jag var tvungen att tvätta de fönster som alla flugor har utsett till sitt hem och var därför otrligt skitiga... Smutsen ville inte gå bort heller så jag hann med tre fönster på en timme. Men eftersom jag tvättade alla sidor både in och utsida flera gånger så egentligen tvättade jag sex fönster.. menmen vad gör man inte för barnen på barnhemmet!

For in till stan och träffade typ alla jag kände... Angelica och syster Anna på Umeå-Vännäs och senare Lill på stan. Det var jättekul att träffa henne. Sen så köpte jag faktiskt ett par solglasögon... (undrar hur länge de håller den här gången?) =) Mätt blev jag på subway och sedan blev det bio! Men massor av gosaker... Både för magen och ögat .. =) Popcorn och Orlando Bloom... Kan det bli bättre..? Bion var bra tycker jag men inte bättre än ettan.  


Het eller vad..?

Mammsen kom och skjutsade mig hem så jag hann även se på Grey's Anatomy..! Det var ett himla trevligt avsnitt! I Like! 

Det var en trevlig dag och kväll hur som helst så tack för det!

Första sportinlägget!

Nu kommer det ämne som jag intresserar mig för allra mest..! Sport!

I Juni har vi en viktig landskamp mot Danmark och Island i fotboll. Så varför passar alla på att skada sig just nu..? Idag stod det på Aftonbladets förstasida att Erik Edman (högerback) också har skadat sig! Så på skadelistan står alltså Fredrik Ljunberg (yttermittfältare), men vem är egentligen förvånad över att han är skadad? Zlatan (forward) och Kim Källström (offensiv mittfältare) men enligt min mening behöver vi inte dem så att det är ingen större fara..! men Fredrik Ljungberg och Erik Edman är spelare vi verkligen behöver på plan om vi vill komma till EM!

Och till EM det ska vi! För annars är det jag som blir arg, riktigt arg!!! Och det vill ni ni inte!

Här är Spelprogrammet för de som är intresserade:
6 juni 2007 Sverige - Island <- Vill va där!

8  september 2007 Sverige - Danmark <- vill va där!
 
13 oktober 2007 Liechtenstein - Sverige
  
17 oktober 2007 Sverige - Nordirland <- Vill va där!

17 november 2007 Spanien - Sverige

21 november 2007 Sverige - Lettland <- Vill va där!

Nån som är peppad på att följa med..?


Byebye för denna gång!

Ovärd kväll!

Jahha.... Det var ju en väldigt trevlig kväll igår... eller inte! Det var alltså mindre än 70 pers inne på X3M. Av dem var kanske 10-15 stycken på dansgolvet! Och det krävs väldigt mycket för att jag gå upp på det där glesa dansgolvet där alla kunde se en. Så det blev en enda lång väntan på bussen hem från och med att vi hade fått in på X3M. Elin gjorde det enda rätta och lämnade oss vid tolv och for till Ersboda för att träffa Jocke. Jag och Nina gav i alla fall upp kl halv ett och gick ner på stan. Där var det fan inte heller speciellt bra. Inte min sorts musik så långt örat nådde. Sedan började det regna och vi gick mot busshållplatsen.  Väl där träffade vi en massa fjortisar som gav oss uttryck sådana som "Efter en öl var jag skitfull asså" och "vaddå det kostar ju bara 25 kronor inte 50". Och som dessutom inte hade något tempo i att betala bussföraren. Att stå ut med det efter en totalt misslyckad utekväll var fan inte trevligt! Menmen...! Nästa gång kan ju inte bli sämre! Men vad vet jag..?

Nina sa fatiskt en väldigt klok sak när vi satt på X3M och väntade på att klockan skulle gå. "Vi skulle ah gått till busstaionen och druckit cola istället! Det hade säkert varit roligare!" Det är inte ofta Nina är så smart men alla har ju sina stunder! FÖr hon ahde så rätt så!

Dagens citat: "Men Emma du kan inte se ut som att du har sålt pengarna och tappat smöret!"  Love you Elin! Det var en av de få sakre som fick mig att dra på mun igår!



Aja nu ska jag sluta klaga... jag köpte i alla fall priates-biljetter igår! Jag längtar så mycket till onsdag! Då blir det blockbustermenyn! jajjemen! det kommer att bli toppen!


 

Nu ska jag i alla fall sätta mig ner med min novell som jag inte har en aning om hur den ska sluta!


Puss å kram!


Underbara lediga dagar..!

Åh vad skönt med långhelg, med två dagar att bara slappa och ta det lungt..! ja pyttsan... När jag kommer hem på Onsdag kväll så kommer mamma med goda nyheter. "Nu när vi har lediga dagar kommer via tt hinna med så mycket. Du ska städa ditt rum och tvätta fönster på dina lediga dagar." Ibland bara älskar jag min mamma!

Men nu är det nästan klart så det känns skönt...!

Mina kära vänner är jättepepp på att gå ut ikväll... Och vad gör jag..? Självklart följer jag med! vad gör man inte för sina små sötnosar! så nu är det bara att duscha bort dammet och frächheten efter två underbara dagar med städning..!


Jag får ta itu med novellen som sak in på måndag senare...


Och Anna... Jag hade tagit både en och fem cider innan kubben..! Så därför gick det som det gick.. =)

Åter till skurningen...! 


ESC och kubb!

Jahha... då var det slut för det här året då... och vem vinner inte om en Tjej(eller var hon det) från Serbien som ingen fattade vad hon sjöng... och ändå gav sverige henne 10 poäng... Den här tävlingen har spårat ut totalt. Alla småländer i öst röstar på varandra och då är det omöjligt för oss att vinna... och det är inge bra! Föresten var den den sämsta ESC på väldigt länge..! 

Aja det var rolgit att grilla och spela kubb före i alla fall... 


På söndagen skulle jag plugga var det tänkt men med tanke på över konsekvenser så blev det itne jättemycket plugg... Jag hoppas att Sten har gjort ett lätt och trevligt prov!

Fick i alla fall tillbaka Nationella prover i Matte B... En sol från MVG... så det känns lite surt men himla bra!!!
INGEN MER MATTE!!!! =)

bye bye from me! 

Mitt första inlägg!

Idag kom Frida och sa att jag var den enda som inte har en blogg och att jag ska skaffa en... Och vad gör man inte...? Självklart skaffar man en blogg!

Jag tänkte bara säga så att alla vet:

Bildekalen


Å försök inte säga något annat!

Puss å kram!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0