Grattis Nina!

Det var ett tag sedan jag och mina gräsmyrstjejer umgicks allihopa... så när Nina fyllde år nu idag så bestämde vi oss för att åka dit och våldgästa stället... sagt och gjort, när vi kom dit var vi inte de enda som hade kommit. Det var svärföräldrar och släktingar och grannar m.m... Men vi stannade i alla fall längst i alla fall... det var mysigt att hitta på något igen! Presenten blev jätteroliga snapsglas med en snapsvisa på som gick över alla glasen; alltså de hade alla en del av sången inskriven på glaset! Ett jättebra pressenttips! De heter Boda Nova och finns på Inspiration. Kostar endast 200 kronor...


En glad nyhet för att som kommer och dansar i Gräsmyr i sommar (För det kommer ni att göra, det ska jag se till!) Den 27 Juni kommer det att vara dansmara (20.00-03.00) med bland annat Barbados och hetingbandet Highlights!! Kommer att bli riktigt nice! Så det tycker jag helt klart att ni ska komma på! =)

Var på bokrean idag,(var tvungen att gå tidigare från annas barnjudoavslutning dock, men annars hade jag inte hunnit köpa Ninas present och ändå hunit med bussen. Barnen var jätteduktiga och det var Fjöken Anna också!) hann bara med Åhlens men det fanns jättemycket bra böcker där som jag mycket gärna ville ha! Men jag begräsade mig till att bara köpa en. Den hette "Callgirl på Manhattan" och handlar om precis vad ni tror! :P  Ska bli skönt att läsa den efter den betydligt djupare "Påven Johanna" 



Puss å kram! 

Suggestionsband klart!

Nu är klockan 00.47 och efter ungefär 15 omtagningar så får faktiskt bandet duga! Det är ju inte den bästa kvalliteten men hon gav mig ju inte de bästa förutsättningarna... Så det får duga!

Har nyss kommit fram till att vi har fått trean! Himla trevligt måste jag säga! Mycket outforskad mark måste jag säga...

Det gick vägen!

24,5 av 27... inte så illa om jag får säga det själv! Idag var det lite körning(tyvärr blev det på tinyweny fyrhjulingar istället för skoter, jäkla väder!)! och jag skojjar inte-jag ägde ut alla på att köra! Jäklar va bra jag var! Aja, nu är förarbeviset mitt i alla fal, känns bra att få köra lagligt faktiskt!

Var även på Linas avslutning på skidserien och åkte 400 meter med henne! Och spåren var ishala och när jag åkte i en nerförsbacke och var tvungen att byta spår ville inte skidorna det så jag krashade rakt in i en stor snödriva! aja, jag landade mjukt i alla fall!

Nu blir det att fara och vara lite trevlig med mamma och Stefan men sen blir det hem igen för lite Suggestionsband! Å vad jag längtar! Om bara min huvudvärk kunde försvinna så skulle allt vara mycket bättre!

Puss å kram!

25 av 28 - det kommer aldrig att gå vägen!

Sitter just nu vid min dator och är en aning panikslagen! Jag fick veta idag att man måste ha 25 av 28 rätt på provet imorron för att bli godtjänd! Det kommer aldrig att gå! Och det gör det ju inte bättre att jag sitter här och är panikslagen för framför datorn kommer jag inte att lära mig någonting!

Det en smart person skulle göra var att plugga från klockan två tills det var dags för skoterkursen klockan sex som föresten var på motor pro, hittade en skoter jag ville ha. såg ut ungefär som en fåtölj där bak... någon som har lust att ge mig 69 000 kronor...?

I alla fall så blev det ju inte riktigt så... istället blev det "No reservation" + Halva "The Holiday" + ben and jerry-glass och det är faktiskt så gott som de säger att det är! tro mig!

Så nu blir det väl pluggande halva natten... jippie!

Emma - Klyschornas drottning!

Japp! tro det eller ej! Det har jag och Jessica kommit fram till! Jag har några bevis från mitt gripande människoöde: 

  • "Hon gillade att umgås med sina vänner, titta på TV, umgås med sin pojkvän och festa på helgerna. Hon var en helt vanlig tonåring. Men när hon fick veta att hon fick veta att hon var gravid skakades hela hennes värld om."
  • "När hon fick veta att hon var gravid blev hon skräckslagen och viste inte vad hon skulle göra"
  • "Det var efter första ultraljudet när jag såg den lilla varelsen som växte inuti mig som jag bestämde mig. Jag kände plötsligt att det inte fanns något annat alternativ. Det var faktiskt en liten människa som växte där inne."

Jag måste säga att jag är ganska stolt faktiskt!

Och två inlägg på mindre än 4 timmar är inte illa pinkat heller! Varför kan inte klockan gå snabbare! Nu är det endast två timmar och 40 minuter till kursen börjar.... jag är uttråkad... ska snart sätta igång med analysen men det finns så många andra mycket roligare saker att göra!  


Min första skoterkurs!

Nu har jag faktikst genomfört min första skoterkurskväll... det var regler hit och regler dit... jag blir lite rädd! man får ju itne köra någonstans! :( Ikväll blir det lite första hjälpen... hoppas att jag kan åka lite tidigare så att jag hinner med bussen... annars blir det ett besök till syster yster! menmen! nu börjar religionen! Nu blir det nog heta disskussioner om Islam... kan alltid vara trevligt!

Brädåkning, skoterkörning, bad och lite stickning!

I Fredags hade jag en väldigt trevlig dag! Först lite åkning i backen! Och vi ägde ut alla totalt! Vi hoppade och skuttade och var alldelens galna! Jag och Jessica klarade av liften hur bra som helst! Och vi pratade mer skit än någonsin annars! Vi kom bland annat fram till att om man inte kan se oprofessionell ut så är man inte ett proffs på riktigt! det var mycket intressanta teorier vi kom fram till! Tack för en trevlig dag tjejer!

När jag kom hem blev jag så sugen på att ta ett bad. och sagt och gjort så slog jag (eller pappa fixade det faktiskt åt mig) i ett bad och la mig... Efter ett tag fick jag sällskap av pluttan och vi gjode allt från att leta plastdjur till att slänga skum på varandra och äta glass!

Idag körde jag skoter för första gången på många år! Det tog ett tag innan jag förstod hur man skulle göra. Men det gick allt bättre! Det kommer att kännas i baksidan armen imorron! Men himla roligt var det! Skoterkortet here I come!

Hör och häpna; Jag har börjat sticka! Det blir en halsduk av sånt här hårigt garn! Jag har lyckats få 25 maskor till 32 maskor och sedan till 30 igen! Ganska skickligt om jag får säga det själv!

Bygdsiljum på Fredag!

Får låna pappas bil så på Fredag bär det av till Bygdsiljum! Just nu är det bara Lotta och Jessica som är peppade! Jag hoppas att det blir några till innan veckan är över! =) Vi tre är väldigt bra på att aktivera oss just nu!


Ännu ett sömnpiller till ända!

Idrottspsykologi - kan något bli mer deprimerande och sövande? Ja! Det kan det, tro mig! När man har en lärare som utstöter mer mumlanden än egentliga ord så blir det svårt att ta till sig något! Under avslappningen gav Anna Angelica en stöt mitt på näsan och ett stort skrattanfall utstötte! Själva avslappningsbandet ville att vi skulle fokusera på siffran ett i typ 10 minuter! Vilket var väldigt svårt och det gjorde det inte bättre för att den uttråkade gubben på bandet lät som en pervers sak! Med släpande röst upprepade han "etthhh, etthh, etthhh, etthh, etthhhh"... Svårt att koncentrera sig på det helt klart!

Igår såg jag i alla fall sista avsnittet av Vänner! snyft!!! Det slutar ju bra men jag höll på att börja gråta då också!
Men jag har ju alla säsonger hemma så nu är det väll bara att börja om på säsong 1!
 


Kommer att sakna dessa herrar! det är ett som är säkert!

För Annas Pappa: Hejja Leksand! Bland annat din dotter har förbjudit mig att skriva om Leksand! men nu gör jag det ändå! KVALSERIEN HERE WE COME!!!!!

puss å kram!

Emma goes wild!

Det finns helt klart för mycket trevliga affärer i Ö-vik och det kommer att ta lång tid innan jag återvänder! Det brännde nämligen ett stort hål i mitt bankkonto!

Men nog fick jag grejjer för pengarna alltid!
- Ett par Stövlar från Euro Sko
- En trenchcoat från Vila
- En sjal, ett par jeans, en tröja och två BH:ar från Cubus
- En sjal och ett par långkalsonger från Åhlens!

Jessica och Lotta var helt förvånade och jag tror även lite chockade över mitt intensiva shoppande!

Nu får de i alla fall lång tid på sig att återhämta sig för det kommer att ta ett tag innan det bränns så mycket pengar igen!

Tack för en härlig dag tjejer!


Ni missade verkligen något!

Det var riktigt härligt att åka bräda idag! Men efter de tre första åken var jag ganska redo att ge upp! Vad sägs om tre fall på tre åk varav ett i liften! Och det var inga små fall heller! Nej här snackar vi flygande/studsande Emma. Och det känns nu kan jag säga, både nacken och sidan är inte jättesköna ställen just nu! Stackars Lotta och Jessica kommer att få höra mig klaga imorron! menmen! det får de ta tycker jag!


Förutom det var allt jätteskönt. Minus två grader ute och helt nypistade backar! Efter de där tre första gångerna så föll jag faktiskt inte en gång! Åkte i björnbranten efter luch i bilen... Det gick riktigt bra och jag ville inte åka hem! men det var itne så mycket att göra när liftkillen sa att det var sista åket upp! så jag fick finna mig i det helt enkelt!


image30


Åkte hem och hämtade pluttan och sen bar det av hemmåt. Gjorde lite tacos och sen har det varit en skön kväll med lite let's dance (Hejja Tobias och Tina!) =)Sen somnade min lilla plutt på min arm medan jag låg och såg på Honey... Mysigt värre! Så nu blir det en snabbdusch och sen sängen! imorron blir det upp tidigt för roadtripp med Lotta och Jessica till Ö-vik!

Bara lyssna!

Nu ska ni inte tänka att haha nu ska emma ge ett musiktips och det kommer förmodligen vara någon pojkbandsballad som är helt värdelös. Det är till hälften rätt för det är Brian Mcfadden från Westlife som har skrivit den och som sjunger den med... men den är riktigt riktigt bra! Så lägg undan alla förutfattade meningar och bara lyssna på den" Den finns på Youtube bland annat

Brian McFadden "Sorry Love Daddy"

It seems like only yesterday
I held you in my arms and said
You will never need to fear the dark
But unforeseen misery has come
Between your Mommy and me
And we can love you more, now we are apart

Daddy, he's got to go away
Coz there's just no other way
To live this through
Someday, you'll learn to understand
This wasn't what I planned, for me and you
Sorry, love Daddy

Everyday is filled with pain
But never feel that you're to blame
Sometimes life breaks, in mysterious ways
I can't make it up to you
Believe me I am trying to
No matter what you'll always be my babies


På allmän begäran...

... här kommer receptet på knytar!
 Ingredienser:
Smördegsplattor
2 dl creme fraich (vitlök)
1 burk hela champinjoner
Köttfärs
3 st ostar creme bruole (dessertostar)
Peppar
Salt
1 lök (valfritt)

Gör så här:
Fräs löken och köttfärsen i en stekpanna. Salta och peppra efter behag (dock inte lika mycket som farbror melker på saltkråkan!). Häll i champinjonerna i färsen. Låt pyra ett tag och när du tagit av färsen, blanda i vitlökscream fraichen. Värm smördegsplattorna i micron tills de är mjuka, men inte för mycket för då kan de bli kladdiga. Kavla ut dem till fyrkanter. Bre på ostarna över hela fyrkanten. häll köttfärsen i mitten och knyt ihop knytarna. Serveras med grönsallad.

Smaklig måltid!!!

Tack för i helgen tjejer! det var jättetrevligt!

RSS 2.0