Balen och dagen efter

Efter 1 timme 45 minuter, ett stort antal hårnålar och ungefär ett ton hårspray senare var jag på väg i mammas bil och i mjukiskläder för att åka upp till Anna och bli snygg i ansiktet också! Jag fick i mig lite mat och sedan började sminkningen som faktiskt blev mycket enkel och mycket snygg... Dagen fortsatte med att bilen pappa hade lånat dagen till ära bestämde sig för att strejka och inte låsa upp... Blev lite panik och pappa involverade halva Ford för att få upp bilen. En av de anställda "gjorde inbrott" i bilen och så var pappa på väg mot Ön där jag, Anna, Mariah, Lina och Maja-Lisa väntade... Tanken var först att vi skulle ha kameran som låg i pappas bil men tack och lov så bjöd Mariah på en överraskning och hade lånat en proffskamera av hennes förra Chef, som är profesionell fotograf! =) Mariah är snudd på proffsfotograd hon med så under den följande timmen fick jag sitta och så på en massa olika ställen och i minst lika många olika poser! Jag kom fram till att jag inte är något fotomodellsämne i alla fall för Mariah sa mer än en gång att jag såg plågad och olycklig ut. Problemet var att hon inte kände till mina vaders fruktansvärt otränade tillstånd! Min frisyr höll i alla fall bevislingen eftersom det inte precis var vindstilla där ute!

Vi åkte in till stan för att hämta upp mina ursnygga kavaljerskor eller vad man nu säger, snygga var de i alla fall! Vi tog en sväng och åkte sen stressade mot kön. vi var inställda på att få sitta i någon timme i kö men efter tio minuter var allt över och vi tog röda mattan i besittning och kom enligt min mening för tidigt till balen. Det blev vitt vin och en massa mingel innan maten tillslut serverades. Den var jättegod, särskillt förrätten som jag tyckte var helt underbar! Måste äta mer gravad lax helt klart! Huvudrätten var också helt klart godkänd. Efterrätten var dock lite för söt för min smak (enligt ettikettreglerna, eller hur Lotta?) men jag åt upp bären och chokladstången i alla fall. 

Tyvärr blev det inte lika roligt efter efterrätten då det blev "dans". Musiken var inte den bästa och min klänning var verkligen inte gjord för att dansa i kom jag fram till efter ca 30 sekunder på dansgolvet då jag höll på att smälta bort i min privata lilla bastu, dessutom trampade alla på mitt stackars släp... inte så genomtänkt av mig kanske, men jag kom ju å andra sidan inte dit för att dansa heller. Jag hade mycket bra sällskap så på det stora hela blev kvällen lyckad! 

Idag har det varit att ta det lungt, skrev mail till Lina för att jag än en gång inte fått tag på henne för att prata om bearbetnignen av texterna jag ska göra. Fick tillbaka ett mail där det står att jag var tvungen att typ skriva om tio texter, problemet är bara att jag inte riktigt vet vad felet är med dem... Men det är bara att kavla upp armarna och sätta igång! Hej då lediga torsdag!

Fram till middagen fortsatte jag och Lina att göra vår hund som Maja-Lisa ska få. Efter middagen har jag varit ute i stort sett tills nu då klockan snart slår tio. Det känns att det snart är sommar! =)

Ska faktiskt göra min debut på det omtalade tradera och försöka roffa åt mig första säsongen av DR Quinn (Svensk text!) som är typ halvt omöjlig att få tag på! Hoppat att få den till någorlunda lågt pris i alla fall.

Oj, blev ett långt inlägg detta!
Puss å kram! 

Studentklänningen är slutsåld!

Fick ett brev från Haléns igår där det stod att min klänning var slutsåld. Fick lite panik, det är knappt två veckor till studenten! Så det blev ett tag på tradera.com och hittade en helt underbar klänning, som tyvärr kostade 610 kronor och då var det ca fem timmar kvar av auktionrn så den var jag tyvärr tvungen att glömma! Resten tilltalade inte mig speciellt mycket. Så det blir att lura ut syster Anna på stan för att leta igenom varje butik med förstoringsglas försöka hitta en klänning som jag kan tänka mig att ha på mig!

Ikväll är det balen, sitter på skolan nu för att få tag i Lina för att få veta vad jag ska ända på i mina texter för att få MVG... problemet är bara att hon inte börjar jobba förrän vid tolv, men jag ska försöka hitta henne en gång till och sedan blir det håruppsättning på Clip. lite nervöst måste jag medge...

Puss å kram!

Utmaningen är tagen

3 namn jag går under; Emil, Emsan och Emsarottie

3 saker som skrämmer mig;  Att förlora någon som står mig riktigt nära, att dö, vad som ska hända efter gymnasiet, det vill säga vad jag ska göra med mitt liv

3 saker jag har på mig;  Mias mjuksibyxor, min stegräknare(som alltid är på, mamma ska nog få dammsuga tills jag flytar hemmifrån och då är det bara att fortsätta dammsuga) och ett linne- det vill säga pluggkläder!

3 sanningar; 1. Jag älskar en person jag inte ens har träffat. Det är ganska sjukt egentligen att man kan ha så starka känslor för en bebis(Maja-Lisa) man bara sett på bild. Första gången jag tittade på bilden började jag gråta för att hon är så vacker. 2. Jag älskar balader och så kallade pojkband. Men det ver ju alla förståss redan, det har jag ju blivit uppmärksammad för under hela mitt liv egentligen. Jag förstår egentligen inte varför så många är emot det. De är bra på att sjunga och deras texter och låtar är bra. Bara för att de inte sjunger som Winnerbäck eller nåogt annat "geni" om hur värdelöst livet är betyder det inte att det kan vara bra ändå....3. Jag pratar med TV:n. När jag sitter framför tv:n spela roll om det är en film, en serie eller en sportsändning så pratar jag alltid med huvudrollsinehavarna, spelarna o.s.v problemet är att de aldrig lyssnar på mig... Tänk vad mycket bättre allt skulle vara om bara de gjorde som jag sa, vi skulle tillexempel ha en massa mer guldmedaljer! 

3 saker jag verkligen vill ha; En plats på journalisthögskolan i Sundsvall, en egen lägenhet i stan och Leksand i elitserien  =)

Trevligt tidsfördriv när det är det sista jag behöver, så... åter till Historian!

arividerchi! (eller hur det nu stavas) ;)

Two down one to go!

Nu är både etikuppgiften och lyrikanalysen klar, det känns grymt skönt att få ha gjort klart dem!

Det största och vidrigaste kvarstår dock, jag skulle hellre göra 100 lyrikanalyser och etikuppgifter än att sätta mig och göra klart det där hemska historearbetet! Det är inte kul! tortyr är vad det är! :'(

Mitt namn är Emma...

... moster Emma!

Mia fick en liten flicka imorse! =)  (så jag hade jättefel, men det spelar absolut ingen roll!)


image50

mycket underhållande monolog!

Så vad händer egentligen om man lämnar datorn för en liten stund för att titta lite på talang 2008 med Lina. Jo, det här:

Ivarsson säger:
vad gör du, din prupp`?

Ivarsson säger:

du ska ge mig uppmärksamhet

Ivarsson säger:

jag kräver det

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

hallå

Ivarsson säger:

undrar om du har plingljud på din dator

Ivarsson säger:

så det hörs varje gång jag skriver

Ivarsson säger:

pling

Ivarsson säger:

pling

Ivarsson säger:

pling

Ivarsson säger:

pling

Ivarsson säger:

pling

Ivarsson säger:

..

Ivarsson säger:

det måste ju vara superirriterande

Ivarsson säger:

pling liksom

Ivarsson säger:

plingaling

Ivarsson säger:

jag är snorig i näsan

Ivarsson säger:

och trött

Ivarsson säger:

sen har jag snutit mig så mycket så den är sådär röd ocm öm och liknar en övermogen tomat

Ivarsson säger:

du vet, när det svider så mycket så det knappt hjälper om man börjar använda bomull istället för det är redan försent

Ivarsson säger:

så är min näsa nu

Ivarsson säger:

ond ond

Ivarsson säger:

nu kommer robert hem

Ivarsson säger:

han går ner för trappan

Ivarsson säger:

kommer mot dörren

Ivarsson säger:

suckar

Ivarsson säger:

knyter av sig skorna

Ivarsson säger:

lägger handen på dörren

Ivarsson säger:

nu......

Ivarsson säger:

kommer han in!

Ivarsson säger:

vad gör du egentligen?

Ivarsson säger:

pruppunge

Ivarsson säger:

snorunge

Ivarsson säger:

"snorunge för dig va, lortjänta!"

Ivarsson säger:

madicken, madicken, pliutta dig pilutta dig..

Ivarsson säger:

jag vet nånting hemligt, som bara är för dig..

Ivarsson säger:

nej vet du vad va mamma sa, att jag fick inte säga vad det va, det får du ju se när det blir din födelsedag..

mycket underhållande måste jag säga! :)


Utmaningen är påbörjad

Mamma och jag har en liten tävling. Jag köpte två stegräknare idag, en till mamma och en till mig och nu ska vi börja tävla med varandra om vem som går flest steg under varje vecka, och den som förlorar kommer att måstea damsuga hela huset... känns mycket bra faktiskt...

I skrivande stund ligger jag på 10 458 steg... undefär 3000 fler än mamma... so long so good... Idag blev det en promenad/jobbingtur på ca tre kilometer plus en massa gående på skolan. Så från och med nu är det slut med skjutsar ner till stan, nu är det benen som kommer att få arbeta! =)

Henke Larsson (ni vet, han som alltid sprutar in mål och som spelar för Helsingborg, eller vad tusan vem försöker jag lura? det är ingen ide att förklara) är med i EM-truppen trots att han har sagt nej i två år... mycket konstigt och chockande måste jag säga. Men jag är överförtjust!

Puss å kram


Det sötaste!

Lina var på sin första fotbollsträning igår, det var nog bland det sötaste jag har sett. Det var verkligen alla på bollen! vart den än var. Spelet har aldrig sett lättare ut än när det var ca 20 barn som sprang efter bollen. Men jag tyckte alltid lite synd om den som var längst fram i högen, eftersom det bara var att springa för den för annars var det en mycket stor risk att den stackaren skulle ha blivit översprungen av ångvälten som kom bakom, för det var precis så det såg ut!

Lina gjorde två mål i alla fall! Emma och Pappa var mycket stolta! =)

Helgen=Pojektarbete

Den här helgen har verkligen varit en att minnas....
... eller inte!
Torsdag-projekarbete, Fredag-Projektarbete, Lördag-Projekrarbete, jag tror inte att ni kan gissa vad jag gjorde på söndagen - Jo, projektarbete! Vilken överraskning va?

Men nu är i alla fall tidningen i stort sett klar! Mamma håller just nu på att läsa igenom min projektarbetesrapport. Bara två artiklar och ett bildspel och sen är det projektarbete no more!

Var i alla fall på bio med Elin igår, det var skönt att bara koppla bort allt och se Matthew Mcconaughey halvnaken i ca två timmar! det var precis vad jag behövde efter den här tortyrhelgen! Filmen var faktiskt himla bra! Det är en sådan här film som får jättedåligt betyg av filmkritikerna som vill se en film om ungerska smurfar för att vara nöjd och för att tycka att filmen är nog kulturell för att belönas med en femma! Bara kemin som formligen kokar mellan Matthew Mcconaughey och Kate Hudson! Helt underbart!



Puss å kram

Nötter är fruktansvärt onyttigt!

Vet ni, mina hälsosamma vänner, om att nötter är fruktansvärt onyttigt! Det är 40-50% fett i nötter! Så även om det är nyttiga fetter så lägger det sig på ovälkomna platser ändå! Därför kommer jag att gå ut och säga:
Att för egen del kommer jag att lägga till nötter till det förbjudna! (Vem vågar hänga på mig?)

RSS 2.0