Julklappar

I måndags var det exakt en månad kvar till jul. Jag har endast köpt en julklapp i år! Detta kommer att bli stressigt! :)

Jag tänkte höra med TMbrudarna hur vi ska göra med julklappar så att jag vet hur mycket jag får äta de närmasta veckorna... :P

puss å kram

God morgon alla glada

Idag bestämde jag mig för att gå och lägga mig tidigt för att sedan gå upp tidigt och plugga lite innan skolan börjar. Men då är det en bra grej att man faktikst kan somna som. Självklar kunde inte jag det, mycket eftersom jag sov pinsamt länge igår morse. Så det blev plugg i går natt istället så just nu sitter jag här och skriver lite och tittar på rix morgonzoo på tv6. Det är ganska skönt att vakna så faktiskt.

Sen blir det en promenad till skolan och en långdag. Först är det en föreläsning som jag verkligen hoppas jag förstår någorlunda i alla fall. Sedan blir det grupparbete. Det blir nog intressant och se hur vi ska få ihop det hela. Klockan fyra är det genomgång av den kommande redaktionsövningen. Jag har ingen aning om hur lång tid detta kommer att ta men efter det ska vi i vår redaktion träffas och bestämma roller och sådant. Kommer kanske hem vid 19.00 ikväll. Och då måste jag ta mig igenom en hel hög med plugg innan morgondagen börjar. Det kommer jag inte att hinna, knappast!

Det blir nog inga problem att somna i kväll i alla fall. Hoppas jag i alla fall! Nej, nu blir det fika!

Puss å kram på alla!

Det börjar arta sig...

5-2 idag i Växjö! Det var en riktigt viktig och skön seger! Kvällens höjdpunkt var helt klart Jesper Ollas avslutande och matchavgörande mål! Det visade verkligen vilken krigare han är! I like! Leksand är fortfarande inte i storformen som de var i under början av allsvenskan men det är å andra sidan inte förrän Kvalserien det gäller! Och då blir det storspel så det skriker om det! :)

Det var mycket trevligt att njuta av matchen hos Jonna på Borgmästar...

Tack för en riktigt trevlig kväll!

Puss å kram och Hejja Leksand!

Bästa kvällen på mycket mycket länge!

Det var länge sedan nio timmar kändes som ingenting alls. Så var det i lördags. Elin hade sin födelsedagsmiddag och det var den bästa kvällen på mycket mycket länge! Det åts, detdracks, det skreks, det skrattades, det sjöngs, det skrattades ännu mer. Elin är helt underbar på att fixa kvällar. Jag förstår inte hur hon gör det! Jag är ganska värdelös på det! men hon hittar på saker under hela kvällen som gör att den går så snabbt och är så rolig!

Så tack för en helt underbar kväll! Jag behövde verkligen den!  

Lägenheten!

Nu kommer de utlovade bilderna på lägenheten. Nystädad och fin!
Jag ber om ursäkt för den usla kvalliteten på bilderna!


Vardagsrummet


Skrivbord


Köket


Sovrum


Toalett!

Hoppas ni gillar den! Och tycker ni inte att bilderna är bra nog så får ni
mycket gärna komma och hälsa på! =P

Puss å kram

Ivarssontankning!

I helgen var jag i Stockholm och tankade lite Ivarsson. Det var mycket mysigt! Vi strosade på Gamla Stan och åt kladdkaka och cheescake. Sedan blev det chokladpraliner för en smärre förmögenhet. Det var dyr njutning! men njutning-tro mig! Sedan blev det springande på ett antal secondhandaffärer. Jag inhandlade kylskåpsmagneter som jag i efterhand har kommit fram till var mycket dyra! (jag trodde att secondhand var billigt!)

Hon lyckades till och med få mig att titta på Gothica som enligt henne inte alls var någon skräckfilm. "Det är bara en Thrillen Emma, det är lungt". En Thriller, visst! En thriller med psyksjuka spöken, och fånigt slut isåfall... menmen nu är jag en erfarenhet rikare i alla fall. Alltid något! Sedan visade hon mig något som skulle vara en helt underbar film nämligen V för Vendetta-visst den var väl okej men jag blev ju verkligen inte kär på något sätt. Jag tror inte jag förstod hälften av den. Så jag pepprade Anna med frågor, vem var det där nu igen? varför gör han så? mm... Ingen Emma-film med andra ord.
 
På söndagen skulle vi titta på en utställning på naturhistoriska riksmuseet. En utställning om homosexuella djur. Lät mycket intressant men tyvärr var sängen för skön och vi hann helt enkelt med att vara kulturella, det får bli nästa gång! Vid två lämnade jag huvudstaden för denna gång. Ses snart...

Nää, nu kan jag inte skjuta på städningen längre!


Puss å kram


Fem timmar senare...

Vid halv åtta påbörjade jag resan mot att ha en ihopsatt matgrupp, fem timmar senare så står det där och gör mitt kök komplett!



Detta tar jag hand om imorgon:


Ska storstäda lägenheten imorgon och då kommer jag att lägga ut mer bilder så att ni får se hur jag bor...

Puss å kram på er nu blir det kvällsmat, slutet av "Holiday" och sedan sängen för Emma


RSS 2.0