Flytt, Magnus Betnér och fem timmars reportageskrivande

Jag har flyttat i veckan! Från den lilla skitlägenheten (eller kyffet som pappa har kallat den de senaste dagarna) till stora fräsha underbara lägenheten i Nacksta. Det känns riktigt bra nu faktiskt! Bilder kommer att läggas ut snarast möjligt. Och sen är det endast tre timmar i bil dit... (hint hint!)
 
Nu sitter jag hemma i Gräsmyr och det är så skönt att vara hemma... Nog för att mamma, mormor och morbror Lelle har magsjuka. Så jag har försökt underhålla den halvsjuka lillasystern, handlat åt mamma och mormor samtidigt som jag har suttit framför datorn under fem timmar och skrivit ett reportage. Deadline var 16.00 och 16.05 låg reportaget i brevlådan på mittuniversitetets FirstClasserver. Om inte helt i tid så nästan... 

Igår var det middag tillsammans med mina Gräsmyrstjejer, Elin och Marie. Sedan träffade vi systrarna, Anna och Maria, Marias pojkvän Olof och kompis Elin. Sedan bar kosan mot Aula Nordica för att bli underhållen av Magnus Betnér. Och nog var han bra alltid! Vissa grejer fungerade väll sådär men det mesta var riktigt roligt. Han måste vara fruktansvärt allmänbildad! Min första ståupshow och jag är riktigt nöjd, Ibland halvlåg jag i stolen dubbelviken av skratt. Sedan drog kosan till syrran på haga och träffade underbara Maja-Lisa. Det är sjukt vad hon växer! Det är illa att jag ska bo i Sundsvall. Inte alls bra... 

Aja, nu är det sovdags, det där reportaget tog musten ur mig...

lev väl! Puss å kram så länge 

Nu är det jul igen!

var på affären igår. Och gissa vad jag såg... JULKALENDERN! Det är helt sjukt! Det är ju för tusan Oktober! Men om man går i affärer nu så ser man julsaker vart man än tittar nästan... Ikea började med sin julpyntning i mitten av september. Helt galet!



ikväll blir det mamma mia sing along... ska bli mycket intressant!

En dag i Birsta

Idag var jag en sväng i birsta. Det är trevligt ibland att bo i Sundsvall det måste jag säga!
Men pengarna flodade iväg tyvärr.... Två par skor blev det och lite annat smått och gått!
Det gick ju bra så länge jag inte behövde tänka på hur jag skulle få med mig allting hem!
Men jag lastade min cykel överfull och började min väg hemmåt! 40 minuter tog min väg hem.
Men jag tänkte i alla fall lägga ut några bilder på vilka jättefina skor jag köpte...

            

                                                                      Här är dem! :)

          

                                                              Fullpackad cykel? Yes indeed!

Nä nu blir det lite popcorn och stjärnor på is! =)

Oundvikligt!

Nu börjar det bli oundvikligt. Det ser förjävligt ut!
Och jag pratar inte om min lägenhets ordning(nog för att det skulle kunna vara det!)
Nej det är håret! Varför kunde jag inte vara så underbart naturligt ljusblond som jag var när jag bara var en liten Emil. Inga miljöfarliga produkter rakt ner i hjärnan, inga andningsbesvär under själva f'ärgningen, Inga problem helt enkelt!

Menmen nu är det dags att bli snygg igen! Problemet är att jag den här gången måste göra färgningen själv! Jag är helt fruktansvärt värdelös med hår! Vi funkar helt enkelt inte tillsammans, Detta kommer att bli spännande!

uppdateringar lär komma!

Jessica alias Anna Skipper!

Har nyss kollat klart på du är vad du äter och nu ska mitt nya liv börja!
Nya matvanor
Ny träning
Ny lägenhet
Ny utbildning
Nytt liv!

Jessica har lovat mig att vara mig alldelens egna Anna Skipper! Detta kommer att bli toppen!

Men innan dess! GLASS i stora lass! (Till mitt försvar kan jag säga att jag köpte glassen och nogatkakorna innan jag bestämde mig för att bli en ny människa) För att sluta fred med mig själv ska jag inte börja förrän jag har flyttat till min nya lägenhet nästa vecka... har lite mat att äta upp, (jag är student, har inte råd att slänga dyr mat!) Dessutom har min alldelens egna Anna Skipper lovat mig det!

Jessica säger:
Du får äta upp glassen men sen blire träningskort och dippagrönsaker!



Men sen... Då jäklar!

Tre killar i kortkort

Troja - Vilken genialisk film. Inte på grund av alla de "välgjorda krigsscenerna" eller den "fina scenogafin" eller sådant som en recencent skulle bedömma. Nej jag pratar om kostymerna! Vilken genialisk person som kom på idén att klä Orlando Bloom, Eric Bana och det bästa av allt Brad Pitt i kortkort! Det personen borde få nobelpriset, flerfaldiga oscar och allt annat fint man kan få. Det är underbart! Jag kan verkligen rekomendera filmen, visst det är en riktigt amerikanskt hjältefilm men det är inte det som är grejen! Grejen är kläderna, eller bristen på kläder! ;) Genialiskt! 

Om inte det var nog så får man på ett antal ställen se mr pitts rumpa i egen hög person. Det är en fröjd för ögat! 

Puss å kram!
  

sååå less på att göra illa mig

jag har börjat göra mig illa så mycket på sistonde. Det är så irriterande!!! Jag har skurit mig på sådana konstiga ställen som under foten och idag städade jag under diskbänken och la handen på en vass glasbit,  så just nu har jag ett skärsår just under tummen! Av alla ställen så skär jag mig under foten och i handen under tummen! det är så onödigt och så fruktansvärt irriterande!!!!

Tentan sket sig med stor sannolik också! illa illa!

kan någon hjälpa mig hur man ändrar utseendet på bloggen. skulle ändra och få lite omväxling men jag har totalt glömt bort hur man gör! det är också mycket irriterande för jag vill inte att bloggen ska se ut såhär!

lite medlidande tack!

men imorron kommer nog min goding från stockholm! Det ska bli mysigt, sju sorters kakor håller på att skapas!

Puss å kram

mysteriet med den perfekta pannkakan

Åt pannkakor till middag idag, det är såååå gott!
Problemet är bara själva stekningsprocessen! De första man gör är snudd på katastrof och när man tillslut får klämm på det och gör fina lagom tjocka pannkakor så är man ju självklart mätt! Det är så illa, så illa! Så om någon har lösningen på mysteriet med den perfekta pannkakan, snälla berätta den!!

Tenta imorron, håll alla tummar och tår!
Puss på er!!


RSS 2.0