He´s back?

Sitter och tittar på Finnkampen och det visade sig vara mycket spännande i år! Alla svenska lag vann! Herrarna vann för första gången på massor av år och  Damerna vann för nionde året rad. Även de svenska pojkarna och flickorna vann!!! Inte helt dumt måste jag säga!!! Det var så roligt att se så många svenska herrar höja sig och göra sitt allra yttersta. Oskar Janson höjde sitt årsbästa med 15(!) cm i Stav! Det är hur bra som helst. Jag hoppas bara att han får vara hel nu för det har ju varit hans största problem under många många år. För vad Alhaji Jeng håller på med nu för tiden vet jag inte riktigt! Och att Gabriel Wallin kunde spränga Finlands trippel i deras nationalgren spjut! Det var helt underbart att se!

Men det viktigaste idag var Christian Olsson - jag satt och spände mig inför och under varje hopp och det var ju ingen lysande hoppning men han fick inte ont och han blev inte skadad och det var det absolut viktigaste. Att han dessutom tvålade till Finnarna är ju en mycket stor bonus! Hur det kommer att gå i framtiden är det svårt att sia om men det är bra att han tar det lungt och låter kroppen få en tid den behöver. Då tror jag kanske att vi kan få se Christian Olsson hoppa skiten ur alla under OS i London om tre år. Förhoppningsvis kommer jag att vara där! :) (man får faktiskt drömma!!)

Men jag tror aldrig jag bara kommer att kunna sitta tillbaka och njuta av Christian Olssons hoppning igen. Jag kommer att sitta och spänna mig istället! Jag får njuta av alla repriser istället!

Puss!

Nollningen är påbörjad

Idag hälsade vi våra Nollor välkommna och visade dem stan litegrann. Ikväll blir det grillning, det ska bli riktigt roligt faktiskt!

Och igår kom världens bästa Ivarsson hit och nu har hon klippt av håret! Tänk vad Sundsvall kan göra med en! :) Men hon blev en riktigt lockig snygging!!!
Nu har hon färgat mitt hår litegrann så nu blir jag blond och snygg igen! =)

Puss å kram

Lite smakråd tack... :)

Ska köpa nya glasögon och idag hittade jag några jag verkligen gillade! Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker om dem...



Det första paret...



Och det andra...

Så vad tycker ni?
Svarta eller svart/vita?

;D

Moster igen!

Storasyster ringde nyss och berättade att hon hade fött en liten Kerstin vid tio i morse. I vagnen ligger Maja-Lisa och sussar och är helt omedveten om att hon nyss har blivit storasyster!

Moster är så lycklig just nu! Jag är barnvakt till världens bästa Maja-Lisa och har nyss blivit moster till världens bästa Kerstin! Livet leker!

Puss å kram


På jobbet

Sitter på jobbet... klockan är 05.05 och jag har ungefär 1 timme och 45 minuter kvar av mitt första nattpass. Det jar verkligen gått hur bra som helst. Jag har kunnat sitta framför datorn hela kvällen och titta på Private practice... Inte en helt dum natt måste jag säga - att få betalt gör ju inte saken sämre precis! :)

Så god morgon! :D

RSS 2.0