Jag är mest läst! :)

Blev faktiskt lite stolt när jag gick in på st.nu och fick se att den mest lästa artikeln delvis är skriven av mig och att den femte mest lästa artikeln är skriven bara av mig!



Trevligt att se efter en lång jobbig och faktiskt ganska löjlig dag i Ånge. Ingenting gick vår väg! Vi blev inparkerade på ett jobb och hon som hade parkerat in oss vägrade komma och flytta bilen så vi fick vänta över en timme på att få köra vidare. När vi hade kommit en bit på väg så står det en flock kor mitt på E14 och när vi nästan är framme vid det tredje jobbet för dagen - stöde marknad så får vi ett larm om att det brinner några mil bort så det är bara att vända för att åka tid. Och väl där är det en bonde som bränner hö eller nått sånt. Jag och Mathias hade inte ätit sedan vid halv tio och då började klockan närma sig fem och vi var allt annat än pigga och glada. Snarare utsvultna och irriterade. Så en kolbulle på stöde marknad satt som en smäck och sen drog vi igenom marknaden lite snabbt för att få komma hem till redaktionen nån gång!

Där sitter jag nu och försöker skriva ihop något vettigt och roligt till tidningen imorgon... Men mina ögon vill inte riktigt stirra in i dataskärmen just nu men det blir lite Roxette ikäll/natt så jag överlever nog!

Puss å kram


RSS 2.0