Produktiv dag

Jag har varit produktiv av bara den idag!
07.00 Vaknade alldelens för tidigt
07.10 släpade mig ur sägen
07.50 kom försent ut till mitt kära Nackstagäng som snällt stod och väntade
08.15 Landstinget pratade en massa om vem de var och vad de gjorde och så vidare och så vidare
09.15 Ännu en EU-föreläsning(vi har haft på tok för många för min smak under den här utbildningen tycker jag), men den här var ganska intressant även om det är ett mycket onödigt ämne
11.00 Vår första och enda sportföreläsning! Det skulle jag kunna vänja mig vid
12.45 Läser på FC att vår föreläsares tåg har blivit försenat från Stockholm och att vi måste vänta till två innan han kommer, vilket betyder att vi inte får sluta förrän fyra istället för tre
13.00 Tar bort, gör om och fixar till mitt graviditetsuppslag till dagspress
14.00 Hann inte riktigt klart men gatt springa till föreläsningen
16.00 Går mot bussen och funderar på vad jag egentligen har lärt mig idag, jo att EU fortfarande är onödigt och att fonder inte är så fantastiskt som man kan tro.
16.45 Går av bussen i Birsta och förbereder mig för att vela och slösa en massa tid på att välja julklappar och ännu värre, att inte hitta några bra julklappar.
18.23 Sätter mig på bussen igen för att åka tillbaka hemåt. Väldigt nöjd med mig själv. Jag har lyckats köpa julklappar till pappa, mamma, Farmor & Farfar, Ivarsson, och en födelsedagspressent till storasyster. Dessutom hann jag in på IKEA och åt en korv, glass och fixade några saker som storasyster ville ha. Julklapparna är klara och det är så skönt! Nu kan jag slappna av, det har nog aldrig varit så lätt att köpa julklappar förut! Eller det förståss, har en liten julklapp kvar men det inhandlas imorgon på ica.
19.00 sätter ner kassarna i hallen och släpar mig till soffan.
19.30 kollar ut mot köket och ser att ett enormt diskberg blänger på mig, så jag börjar förbereda mig och drar mig tillslut till köket och påbörjar diskandet.
22.00 Disken är färdig! Men ta det lugnt, jag diskade inte i två och en halv timme men jag fick diska i tre omgångar för att allt skulle hinna torka. Och dessutom är jag väldigt seg på att allt som har med städning att göra.
23.00 Sitter och slösurfar lite och försöker bygga upp nog mycket ork och motivation att sätta igång med tidningsanalysen.
00.10 Skiter i tidnignsanalysen och skriver istället blogginlägg, mycket viktigare tycker jag. Satsar på att sitta koncentrerat nu i en halvtimme och sen måste jag försöka få lite sömn. Imorgon börjar vi 9.15 och jag kommer nog inte hem förrän vid sju, åtta imorgon heller.

Intensiva, jobbiga och onödiga dagar (i alla fall många föreläsningar som är helt onödiga!) men om ca 53 timmar sitter jag på en buss hem och ska få vara hemma och bara slappna av i tre hela veckor! Kan inte bli bättre än det!

Inte för att någon frågade om en beskrivning av min dag men...

PUSS!

Kommentarer
Postat av: mamma

Du hann verkligen mycket idag...... men jag förstår inte din fasination för allt som har med disk och städning att göra. Att välja att hålla på så länge med det roliga i stället för att skynda sig att göra undan disken och städningen för att få sätta sig och mysa framför din älskade TV i ett nystädat rum....Kram mamma

2009-12-17 @ 22:25:24
URL: http://leksingen.blogg.se/
Postat av: Fröken Lappland

Jag har ett ord i kommentar: ...Oj!

2009-12-18 @ 15:44:56
URL: http://lina-marie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0