Nu drar det igång igen...

... under en vecka ska jag tillsammans med 22 andra journalister och bildjournalister göra TV, Radio och tre tidningar. Det ska bli så jäkla roligt. Sen är den en hemsk jäkla vecka med två tentor men sen är det över och då får jag komma hem och praktisera på VK. Jag längtar efter att komma hem till en underbar lillasyster varje dag.

Lillasyster ska förresten på disco idag och jag blev så nostalgisk och minns tillbaka ca 12-13 år tillbaka i tiden då man själv sprang på disco på UG. NOSTALGI helt enkelt!

Ska snart bege mig från J-huset och ner på stan för gomiddag på Jops och lite surr men mina sundsvallsgodingar. Sedan blir det biopremiär - nämligen män som hatar kvinnor. Är lite rädd för att bli besviken dock, det kan inte vara lätt att göra en bra film på den underbara boken..


Men nu först blir det lite shopping - studielånet kom igår! (men bara lite shopping, det är inte mycket pengar man har att röra sig med!)

På Ivarssons begäran

Nu ska jag skriva om choklad! 
Choklad är mycket gott! Mycket mycket gott!!! =)
Varm oboy, Chokladkakor, Kladdkakor, allt! 
Det vattnas i munnen på mig!  
Nu ska jag gå och köpa mig en pigall! För det är sååå gott!
För att summera: Choklad är gott!

Ett verkligen djupt och engagerat inlägg...

Får jag fortsätta skriva sådant som intresserar och engagerar mig nu?

Vad är det som är så fel med sport!?

Varför får jag inte skriva, göra inslag, diskutera om det jag verkligen är intresserad av?
 

Det är så sorgligt...

... idrottsmän strax efter ett misslyckande är så sorgligt att se!
Det är svårt att förstå hur mycket tid och kraft de lägger ner på ett enda lopp. Men så är fallet och när de misslyckas så gör det mig så ont att se de besvikna minerna. De är så besvikna samtidigt som adrenalinet bubblar. Emil Jönsson visste inte om han skulle skratta eller gråta så det blev något mitt emellan! Jag skulle bara vilja hoppa in i TV:n och krama om honom. Jag får sådana fruktansvärda moderskänslor för dessa dårar som tränar och sliter och plågar sig själv för ett enda lopp! Samma sak var det när Johan Olsson vallade bort sig! Så fruktansvärt sorgligt och ledsamt!

Men nu hoppas vi på Hellner,Olsson och Ingemarsdotter!

Puss å Kram!

Nu börjas våndan igen...

Sprint denna gång, hur dåligt kommer jag att må innan dessa tävlingar är slut!? Ett som är säkert är att jag inte kommer att må bra i alla fall. Känner redan i magen och det är bara kvartsfinal än!

Och förresten - nu verkar det som att Kronprinsessan förlovar sig idag, om man får tro expressen! Så jäkla roligt om det inte är fallet. För alla medier och då menar jag alla toppar med det på sina hemsidor! Och det står hur många journalister som helst utanför slottet. Men det är fruktansvärt fånigt att Daniel ska behöva bli godkänd av hovet! Han kommer ju ändå inte ha någon som helst makt över huvud taget! Låt Viktoria gifta sig med den hon vill! Är det så svårt!?


Sveriges stora guldhopp Emil Jönsson är redan utslagen! JÄVLA SKIT!


SSIIIIIILLLLLLLVVVVVEEEEERRRRR!!!!!!

JAg skakar som en jag vet inte vad  - jag hyperventilerar!

HAN FIXADE DET!!!! SILVER FAN VA UNDERBART!!!!!

JAG MÅR SÅÅÅ DÅLIGT JUST NU!!!!

Mina händer skakar jag går runt och skriker i lägenheten! Jag vet inte om jag vågar titta. Jag mår riktigt riktigt dåiligt!


Anders Södergren ligger just nu först i en klunga av fyra alla utom han jättebra spurtare det är ca 2 km kvar! Och det är jävlar i mig tortyr! Han kommer att bli fyra!

FAN VA SYND!!!

Usch för överoptimistiska kommentatorer

När jag tittar på SkidskytteVM vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Och inte för att de svenska herrarna skjuter bort sig gång efter annan! För det var faktiskt ganska väntat! Men dessa kommentorer! När både Magnus Jonsson och Mattias Nilsson bommar och bommar och halkar längre och längre från stora namn och nationer som Norge med bland annat Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Björndalen, Tyskland, med Raich och Roech. Det är en omöjlighet för oss att ta igen det. För att ens kunna vara nära dessa giganter i spåren så måste alla svenskar i laget prestera på absolut topp och de lite sämre svenskarna måste för tusan prestera över sin förmåga. Och det gjorde de inte idag!

Men ändå sitter dessa kommentatorer och säger att det kan gå och om nu Ferry och Bergman gör riktigt bra rundor! Det är ju bara skitsnack! Vi har inte vad som krävs - Vi är inte Norge, inte ens nära!!!! Så om de bara kunde vara lite realistiska skulle det var så fruktansvärt skönt!


Men för att sumera det hela så har det varit ett jättebra VM - tack vara en underbar skidåkare som heter Helena Jonsson. Ett guld, ett silver och ett brons! Helt underbart! Så Grattis, Grattis!


Sportjournalisten Emma Larsson är klar för denna gång!


Tiiill Glooben!

Hejja EMD!

Nu jäklar är det Moskva som gäller!

Puss å kram å sånt!

Hejja,Hejja,Hejja EMD

Har nyss sett framträdandet och det var riktigt bra! Dansen var väl sådär, men det  var något som stack ut så det var väll lite roligt! Men till globen tycker jag att de bara ska ha hattarna och käpparna... Det skulle gå hur bra som helst!!! =)

Hejja hejja hejja!

12 timmars arbetsdag!

Idag började jag kl halv åtta.. Det var riktigt segt att ta sig upp...
Sen hade jag i och för sig en lång lunch men sen kl tre var det genomgång av direktarna vi spelade in i morse! Det gick sådär men jag var verkligen inte nöjd med inslaget heller! Sedan råkade jag få "turen" att göra dagens inslag. Med ingen motivation eller chans till research gav jag mig ut för att göra ett sportinslag...

Intervjun gick riktigt dåligt och jag gjorde verkligen inte bra ifrån mig! Men när jag kom tillbaka till skolan och började klippa och leka lite med programmet och materialet började det kännas riktigt roligt! Och när jag väl var klar kl halv tio så var jag riktigt nöjd och det är det viktigaste tycker jag! 

Jag har säkert gjort mängder av fel men jag är i alla fall ensam om min grej! och det känns faktiskt roligt!

Så nu sitter jag alltså här kl 23.09 och jag är helt totalt slutkörd! Sängen ska bli sååå skön!

imorgon blir det sovmorgon och sen skidVM - ska bli jättemysigt! 

LEKSAND SLOG AIK PÅ HOVET!!!!!! HELT UUUUNDERBART!!!! HEJJA LEKSAND!!!!!!

Puss å kram 

Första gången...

... På Schlagerklubben!

Alla hjärtansdag - skit i det! Min älskade syster bjöd mig på fest och sen lyckades hon med lite hjälp av sina kompisar fixa in lillasyster på Schlagerklubben! Och tur var det för jäklar va roligt det var... Jag har alltid en liten down vid tolv, ett men resten av tiden vi var där var faktiskt riktigt roligt! =)

Om tre år - då jäklar blir det många fler besök! ;)

Puss å kram

Finaly!!!!

Äntligen något som går min väg den här veckan! =)

Alldeles nyss ringde min telefon. Det var en Carl-Johan Höiby från Sveriges Radio Västernorrland!

Gissa vem som kommer att få jobba där litegrann?

JAG!!!! =D

Helt jäkla underbart är vad det är!

Vi fick leka fotografer idag. Och jag lärde mig massor!

Det här är min favoritbild av dem jag tog!




Puss å kram!

10 av 30

Det var inte etiktentan(1bok) utan det var massmedierättstentan(4böcker) som jag kuggade! Känns underbart! Eller så verkligen inte! FAN! Jag som tyckte att den tentan kändes jättebra! Jag var säker på att jag skulle få ett ganska högt betyg på den tentan! 

Den tredje mars kommer att vara en överjävlig dag! Två tentor! FAN! JÄVLA SKIT! (förlåt att jag svär mamma men det känns mycket tungt måste jag säga!!!)

Puss å kram!

Se den!

Har just torkat tårarna klar sedan jag såg klart den underbara filmen Ask the Dust! Salma Hayek och Colin Farrell har kemi! Verkligen! De är så fantastiska skådespelare båda två och gör den här filmen såå bra! Tanken var först att låta Johnny Depp spela huvudrollen men det blev tillslut Colin Farrell! - Tack och lov för det! Annars hade jag nog inte sett filmen... Jag är absolut inget Depp-fan!
 
Det var en romantisk berättelse av dess like! Jösses vilken känsla den filmen gav!

Och att man dessutom får flera tillfällen att studera Colin Farrells rumpa, och på ganska när håll dessutom!´

Man blir förbannad, Ledssen, Glad, Varm, allt!  

Den är jättesvår att förklara men jag säger bara: Vilken film!! Och som min rubrik: SE DEN!

Puss å kram!


Skandal!

Hur faan kan Caroline Af Ugglas gå vidare till andra chansen!

Och har vi nu en internationell jury så ska de väl för fan ha lite smak! Men Caroline Af Ugglas!

Får jag kräkas nu!?

F......an!

Kuggade min första tenta... Känns inte toppen men samtidigt var det ganska väntat. Jag tror och hoppas att det är på etikdelen för det är faktikst bara en del...

Men när man inte läser boken så får man skylla sig själv! Och jag visste att det skulle komma någon gång! Men det är illa, det är det faktiskt!

Puss å kram


Frisyren...


Jag och min nya frisyr på ett egokort...

                                              
Jag, min frisyr och storasyster på macke och Karins bröllop!
                                              
 Jag, min frisyr och mina älskade systrar...

By the way: Jag älskar att jobba med radio! Nu känns det som att jag verkligen platsar på den här utbildningen! :)

Long time no see...

Jag är verkligen inte speciellt bra på detta. Nu var det över en vecka sedan jag senast skrev igen. Jag ber om ursäkt för det och lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare! :)

Helgen spenderades i Jämtland. Kusin Macke gifte sig med sin Karin. Det var en jättefin vigsel och det var nära att det skulle börja gråta men det gick bra. Tjejen som sjöng i kyrkan var grym! Gåshud! 

Sen var ju bara problemet att ta sig från kyrkan till festsalen. Det blev isväg! Det var en rolig upplevelse måste jag säga! Roligast av allt var nog nervösa systers utläggningar och reaktioner! Mycket underhållande! :)

Senare var det middag som smakade bra måste jag säga. Och tårtan var riktigt god faktiskt! 

Sedan började bandet spela och det blev lite dans. Jag fick dansa både med Pappa och med Fabbru Peppe. Det var jätteroligt att få dansa med pappsen. Det var allt för länge sedan sist! 

Sen gick min otroligt begåvade kusin upp och sjöng lite. Efter det drog som festen igång på allvar och pardansen gick över till ringdans(vet inte riktigt hur jag ska förklara det) Men alla stod i en ring och dansade och sjöng och så. Det var riktigt trevligt...

Vid 3 var vi som sista personer på väg hem till Farmor och Farfar. Där blev det lite efterfestaktigt och vi somnade inte förrän vid fyratiden...

På vägen hem var pappa, Anna och Mariah snälla nog att skjutsa om mig till Sundsvall. Det var roligt att visa lägenheten för systrarna!

Just nu håller vi på med lite radioinspelningar och det är faktiskt riktigt roligt! Jag älskar den här kursen!!! Ska ringa SR Västernorrland och söka extrajobb i morgon tänkte jag!

Och just det - jag har klippt mig, jättemycket - bilder kommer! Eller så får ni helt enkelt kolla på facebook... 

Puss å kram alla!

RSS 2.0