Då börjas det igen!

Skola imorron!
Det är väl inte själva skolan jag oroar mig för..! det är vad som finns därinne! Jag kan redan höra henne irriterande "men ändå"... och fortfarande se hennes lila crocs tillsamans med hennes vrålfula kreationer! huvvva! alla som någongång har stött på henne vet vem det är! just det mina damer och herrar! Inga Shibbey! jag vet inte riktigt hur jag ska palla med henne ett år till! Tack och lov kommer hon bara att vara med på våra klassråd! Men det är illa nog! Jag är så glad att jag inte valde matte C!

aja! JAg har i alla fall starata mitt nya liv! JAg går 2.5km före frukost! det har gått väldigt bra nu när jag ahr varit ledig! Men nu när jag måste masa mig upp kl 5.50 för att hinna gå så får vi se hur det går med mitt nyttigare liv!

Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska ta mig upp någongång alls imorron!

God Night! 

40 timmar blev 87!!!

Jaha alla vänner! vårt vännermaraton drog ut ltiepå tiden...! för när vi hade sett klart två skivor stämde avsnitten inte riktigt! Det var nämligen så att man var tvungen att vända på skivorna för att få alla avsnitt! Efter lite snabb huvudräkning kom vi fram till att det blev ca 87 timmar istället! Vilket följdes av ett stort skrattanfall! JAg såg i alla fall klart första säsongen... var klar 3.30! Sedan gick jag och la mig..!

End of friendsmaraton!

Vännermaraton

Nu ser det ut som att det äntligen är på gång..!

Vännermaraton med mina tjejer!!! =) Det ska bli så himla trevligt...

Från Tisdag nästa vecka tills det är klart hemma hos mig! =) Det skulle vara jättekul om någon fler ville komma och tillbringa 40 underbara timmar med oss! =)

Puss å kram!

RSS 2.0