Tussar till bebis!

image49
Har just blivit klar med tussar till bebis som kommer om bara någon vecka! Jag håller på att längta ihjäl mig!
Jag tycker ändå att de här tussarna är ett bevis på hur fruktansvärt dålig jag är på att sticka... Det ser ut som att dne ena tussen kan äta upp den andra hur enkelt som helst! Funderar på att göra en till så att tussarna i alla fall är någolunda lika... vi får se om jag har tid... men såhär ser de ut i nuläget i alla fall...

Puss på er!

Klantighet = Emma

Jag har varit så duktig i dag att jag har glömt min mobil hemma! Det är helt sjukt att man blir så jäkla beroende av den där lila manicken. Så ni som vill ha tag på mig idag vet varför jag inte kommer att svara...

Vi ses på klassfest i kväll i alla fall!

Puss å kram

Lärare - ett mycket speciellt släkte!

Projektarbete(Onsdag v 20)+projektrapport (v.18 eller 19)
Romananalys(Onsdag v. 18)
Artikel om praktikplats(Fredag v.17)
Samhällsarbete om praktikplats(onsdag v 18)
Historiearbete(Måndag v 21)

Hur tänkte de egentligen att vi skulle hinna med allt? De måste tro att vi är några robotar som klarar av hur mycket press som helst i skolan! Jag blir så less, och självklart är alla ämnen jätteviktiga enligt lärarna så är det ju självklart deras egna ämnen som är viktigast!

Det känns som att lärarna tänker att de ska kräma ut det sista ur oss innan sommaren så att vi aldrig någonsin kommer att vilja sätta oss bakom skolbänken igen. Så känns det verkligen nu! Jag har redan bestämt att det inte blir några kruser på universitetet som jag hade tänkt från början... Jag måste bara få känna att jag är fri!

Det blir väl att sätta igång med artikeln om praktikplatsen, så får jag bort något från listan i alla fall...

50-dagars...

Idag är det 50 dagar (även lov och helgdagar) kvar till studenten. Det är verligen ingen tid kvar alls! Så av 12 år återstår nu bara 50..? det är faktiskt lite läskigt även om det ska bli sjukt skönt att slippa skolan... Samtidigt känns det lite panikartat eftersom jag inte har en aning om vad jag ska göra sedan! Jag har ansökt om en spanskakurs och en engelskakurs men vi får väl se hur det känns i sommar... Jag hoppas verkligen på att få jobbet på affären hemm, skulle vara mycket smidigt och bra!

Ikväll blir det i alla fall rött men klasen, ska bli roligt! Men först är det barnträning på Judo med Anna... Ska bli intressant at se!

Se you later!

På Ivarssons begäran!

Efter lunch fick jag och Lotta det hedersfyllda uppdraget att köra ut en massa tidningar runt halva stan och lägga ut på citys tidningsställ. Det var ett helt okej jobb, särskillt när vi var på OBS och köpte glass! mycket trevligt måste jag säga! Det blev dock mycket stressigt på slutet och jag var övertygad om att jag inte skulle hinna till bussen i tid. Så jag ber om ursäkt till min kära passagerare Lotta som fick se mig riktigt stressad, irriterad och förbannad för första gången! När jag kom hem blev det att skynda sig och hämta lina och göra lite mat. 

Ikväll har det blivit kladdkakebak, städning av mitt rum (har bara skurningen kvar nu!) och nu blir det sova! Det ska bli mycket skönt och behövligt!!!

Puss å kram! 

Klänningstyget är inhandlat!

Ännu ett steg närmare balen! Baltyget är inhandlat, det har en mörklila nyans och är helt enkelt underbart! Det tog sin lilla tid att bestämma sig men nu är det inköpt och det känns mycket bra måste jag säga!

Praktiken rullar på, igår fick jag göra en telefonintervju med Papa Dee, det var riktigt stort! Hoppas bara att min handledare gillar min artikel för då kanske jag snart kommer i tidningen! :) Det skulle faktiskt vara stort att ha sitt namn i slutet på en artikel, helt klart!

På Lördag fyller Lina Larsson år så då får man klä sig i förskolerollen när 11 sockerhöga barn kommer att invadera huset :) det kommer att bli mycket trevligt! Det blir maskerad så jag får se om jag kanske klär ut mig... har inte bestämt mig än! Skattjakt blir det i alla fall för busfröna!

På kvällen blir det ännu bättre med Fondue - både kött och ostfondue! Mycket mumsigt! =)

Men nu åter till arbetet!

Puss å kram!

Switchfoot

Jag har totalt snöat in mig på det underbara bandet Switchfoot. Det började med att jag hörde en bra låt på One Three Hill som jag kände att jag ville kolla upp... sedan blev det så att jag lyssnade på en massa andra låtar också, det finns en himmla massa bra låtar. Tänkte faktiskt göra något ovanligt för att vara mig; nämligen tipsa om några låtar.(jag gör det inte för att jag vet att ingen kommer att ta råden ändå för att de flesta tycker att jag lyssnar på skitmusik) Men det skiter jag i just nu... jag tror ändå att de flesta kommeratt gilla dem!

Dare You to move
This is your life
Only hope
Adding to the noise
Ment to live


Högskoleprovet!

Nu är ännu ett högskoleprov till ända! inte var det mycket roligare den här gången! och inte gick det bättre heller... tror att jag fick exakt samma ressultat som förra gången... :( det är ju himla dumt! Men det gick bättre i de prov som gick sämre i förra gången... så det är alltid något! Men nöjd är jag inte, inte på långa vägar!

En Lördag bortkastad, känns ju toppen! men nu blir det pizza hos angelica med tjejerna i alla fall! Alltid nått!

Puss å kram!

Lite bilder från hemavan!

Jag är lite lat och orkar inte skriva nått om hemavan men här kommer lite bilder i alla fall! Jag tror att de säger det mesta!

image43

Snyggingarna!

image45
I backen!

image46
Jag och Erik i backen

image47
Paus för vila också lite sol! (Kolla himmlen!!) =)

image48
Ingen dålig utsikt från stugans altan!

För att sammanfatta: En mycket trevlig resa!


Mora-Leksand!

Förra gången blev det Leksand som gick segrande ur kampen, vi får se hur det går ikväll...

Hejja Leksand!

RSS 2.0