Sommaren är här...

Det är i slutet av Maj och nu har faktiskt sommaren kommit till Sundsvall. Det är egentligen ganska typiskt Maj-väder men en hel massa regn och åska men när jag cyklade hem från en tretimmars fika med mina sundsvallingar på stan så luktade det helt underbart av häggen. Det luktar alltid så gott efter det har regnat.


De är så vackra och luktar så underbart! Hägg - det är sommar det!


Björkarna är helt utslagna och gräset är grönt och fint


Gula blommor i dikeskanten som mormor brukar kalla ogräs....


Bevisen visar alla på samma sak: DET ÄR SOMMAR!


Så var dagen här

Popcornen är poppade, manadrinen är skalad och mysbelysningen tänd... Nu är det dags att säga farväl till vad det som har följt med väldigt många år av mitt liv och vad som har fått mig att skrika rakt ut av ilska, gråta av förtvivlan och vrida mig av skratt. Men nu är det med största sannolikhet slut.
One Tree Hill - efter Vänner är det min absoluta favoritserie. Nu slutar den med största sannolikhet. Det har vad jag vet inte annonserats om en sjunde säsong. Men det kanske på ett sätt är lika bra eftersom det sägs att man ska sluta när det är som bäst. Och det är faktiskt jäkligt bra för tillfället! Och visst som med många andra serier så finns det stunder då det bara blir för mycket och man känner - men kom igen nu, det där är bara dåligt men sett över hela serien så är det jäkligt bra!Ni får ursäkta kvallitén på bilderna och motiven också - jag är inge bra på sånt här och det är inte lättare när den enda kamera jag har är min telefon och har 2 megapixlar. Men jag har fått höra att jag behöver ha lite fler bilder på min blogg. Så här kommer de men av väldigt låg kvallité.

Och varför jag gör sånt här ståhej över allt det här är nog för att jag egentligen inte vill se det. Jag vill inte att det ska ta slut. Men å andra sidan så kommer jag inte att kunna hejda mig! Även om jag vet att jag inte kommer att gilla det jag ser! Men sånt är livet! Nu återstår bara att ta fram lite näsdukar så ska jag starta eländet!

Puss å kram

Underbart men kort

Jag blir så less på att helgerna är så förbaskat korta! Jag sätter mig på bussen och fyra timmar senare är jag hemma! Sen är det helt plötsligt dags att åka tillbaka till Sundsvall igen. Men nästa gång jag åker hem gör jag det för två och en halv månad! Hur underbart är inte det!? Då är jag dessutom ett år närmare att bli journalist! It's lovley! =)

I söndags fyllde i alla fall mosters älskling sitt första år. Nu säger jag som man alltid tyckte vad så jobbigt när man själv var liten men jösses vad hon har växt! Det är helt sjukt hur mycket som kan hända på bara några veckor! 1 år! Det är ju hur mycket som helst!

Den här gången var hon i alla fall inte rädd för moster utan åkte gärna runt på armen. Jag fick även tid att tanka på den underbara ungens kinder! Det behövdes känns det som.  Och nu när hon som sagt inte verkar lite rädd för mig längre så är jag lite lugnare inför vår helg tillsammans i slutet på juni! Vi kommer att ha så fruktansvärt roligt! Vi ska äta glass, bada, leka och bara mysa en hel massa! :D

Nä nu är min rast slut, nu blir det i alla fall trettio minuters B-uppsatsskrivande innan jag ska göra lite pannkakor! :)

Puss å kram


21:a plats...

... vad var det jag sa?

Lille skutt i mitt nästa liv...

Jag gjorde ett test på facebook och fick reda på vilken seriefigur jag skulle bli i mitt nästa liv. Det stämde ganska bra tycker jag...

Lille Skutt!
Du har ett hem som är fint och hemtrevligt, alldeles lagom stylat för att passa just dig och din familj. Ditt sparkonto är kanske inte det mest välfyllda som finns men du har som ambition att snarare fortsätta fylla det än ta ut pengarna och spela på hästar. Du lägger inte ut så mycket pengar på kläder, men är det något alldeles speciellt du vill ha så köper du det (om du har råd just då...). Att motionera är bra för kroppen och du gör det ibland - du är mer snabb än stark. Din nattsömn är det just inget fel på, men ibland hör du något kusligt på natten och blir lite rädd... Buuuuu... Att vara kompis med dig är en gåva, även om dina polare får "pusha på" dig ibland då du blir lite feg...


Puss å kram

En lucka i raden...... där SVT:s profiler visas i entrén till SVT mittnytt i Sundsvall. Jag vet vad som skulle passa perfekt i den där luckan! Ett foto på mig förståss! :D

Kate Voegele

Helt fantastisk sångerska!

Jag måste länka eftersom jag inte kan lägga upp ett klipp på bloggen. Får ta och lära mig det någondag!

http://www.youtube.com/watch?v=zkqrZ4zoNes

Puss å kram!

Fönsterputsning

Ikväll ringde världens bästa Ivarsson. Jag tänkte att jag skulle göra något nyttigt under tiden jag roade mig med att surra med henne. så jag tänkte diska men min högtalartelefon är inte den bästa. Jag bestämde mig istället för att putsa fönstren som var av stort behov av att tvättas! Det har inte gjorts på flera år kan jag tänka mig. Ibland när jag börjar städa så gör jag det jättenoga! Så det blev en hel massa skurande runt fönstren och nu ser trasorna ut såhär:


Den torkade jag fönstren med


Och den runt om, innuti, fönsterramen, fönsterbrädan

Och seriöst, de senaste ägarna av den här lägenheten kan inte ha haft som hobby att tvätta fönster!

Men jag är jättenöjd med resultatet! Det blev great! =)
Puss å kram

Sommarjobb!

Har fått en massa sommarjobb nu!
Det är både på kyrkogården och på ett korttidsboende för handikappade barn.
Det ska faktiskt bli roligt att få jobba lite med människor i sommar också.
Jag känner verkligen att jag täcker av hela linjen nu, både döda människor och sen levande människor!

Dagen blev så mycket bättre nu! =D

Puss å kram

Hade första handledarmötet inför B-uppsatsen idag...

... detta blir ingen semester!
Det här sa vår handledare under träffen (ungefär)
- Läs in er på Pressombudsmannens årsrapporter
- Kolla igenom en lunta på 200 sidor
- Formulera ett frågeschema
- Spetsa till ert syfte
- Ring de ansvariga utgivarna ni planerar att intervjua
Det här ska vara klart tills vi ses nästa gång. (Dum som jag är trodde jag att det skulle vara om någon vecka eller i alla fall några dagar men nej) - Vi ses imorgon kl 13.15 och då ska allt vara utmejslat och klart!

Så jag kommer inte att ha någon fritid de närmsta veckorna!

På 3,5 veckor ska hela vårt arbete vara klart och jag har ingen aning om hur det ska gå till!!!

Puss å kram!

RSS 2.0