Värdelös på plugga!

Se på tv
Diska
Tvätta
Städa
Laga bra mat
Prata på msn
Sitta och filosofera
Tänk vad mycket det finns som är så mycket viktigare än att plugga! Och de som känner mig vet att det ska gå långt innan jag städar eller diskar frivilligt! Men nu verkar allt mer lockande än att sätta sig framför tegelstenen "massmedier".
Tenta på Fredag, ska bli spännande.

Den ser trevlig ut men låt dig inte luras av dess oskyldiga yttre! den är hemsk!

Då så åter till pluggandet!

Fått ny lägenhet!

Jag kommer från och med i december om inte tidigare att ha flyttat från min minilägenhet som jag har nu till en dubbelt så stor. Där kommer jag till och med att få in både skrivbord, säng och matbord! En helt ny värld öppnar sig! Tänk, nu kan jag faktiskt ha fler personer än tre hemma hos mig! life is good!
Idag på föreläsningen var den en massa gamla studenter från programmet som kom och berättade om deras liv efter utbildningen, och de tjänar bra med pengar måste jag säga! Det är en tjej där som har mitt drömjobb! Hon är norrlandskorespondent för svtsporten! hon bor alltså i Umeå och gör reportage för svt! Det är helt sjukt vad avundsjuk jag blev på henne! Jag frågade henne lite frågor och hon kom med många bra råd! så jag ser verkligen fram emot den långa praktiken i 2:an...

Puss på er!

Emmas dag i tvättstugan!

Jag lyckades klanta till det ordentligt i söndags...

dörren till tvättstugan kan bara öppnas om man har bokat tid med en speciell bricka. Så jag hade tid i går och slängde in tvätten i maskinen och gick ut från tvättstugan och allt var frid och fröjd, ända tills jag jag började känna i mina fickor och inse att något fattades! Jag sprang mot dörren och sågmina nycklar med bokningsbrickan liggandes på strykbrädan i tvättstugan...


jag ryckte mer än en gång i dörren men den hade ju såklart gått i lås! jag springer upp och knackar på hos någon stackare och ber om att få låna hennes bricka, men det går inte att öppna dörren eftersom hon inte har bokat det passet (för det hade ju jag bokat, så alltså var det bara jag som kom in i tvättstugan!)eftersom mina nycklar var inlåsta så kom jag inte in i lägenheten

så jag fick helt enkelt sitta nere i källaren på ett kallt källargolv och väntade i över 1,5 timmar på den person som hade bokat tvättpasset efter mig! som tur var hade jag min mp3 så Stig larsson höll mig sällskap!

Ni är nu fria att ösa så mycket medlidande som ni vill över mig. (eller i ligga i en hög på golvet och skratta, beror lite på vad ni är för sorts personer!) ;)

Puss å kramDå var det dags att bli vuxen då!

Sitter nu i min nyinköpta soffa från IKEA och skriver på min nyköpta dator. (har kommit fram till att jag har för långa naglar för att skriva på ett laptoptangentbord!) Min mage kurrar men jag orkar faktiskt inte ta mig in till köket(eller kök och kök förresten, det är snarare två plattor) för att göra mig en macka eller lite mat. det får bli om ett tag! nu ska jag försöka beskriva de första dagarna som vuxen! det första jag kan konstatera är att det är mcket mysigt att bo själv. Det blir dock inte lika bra eller vällagad mat som hemma men jag ska ta tag i det idag tänkte jag.

Universitetet är verkligen en helt annan sak än gymnasiet! Jag har inte bestämt mig för vad jag gillar bäst än förutom att klassen i gymnasiet alltid kommer att vara outstanding. ;) men det är helt klart intressanta personer i den nya klassen med. Det som är intressant är att det finns många i min ålder. jag hade sett framför mig att det bara skulle vara 25 till 40 åringar men så är det inte alls! de allra flesta är mellan 19-25 så det är perfekt.

En annan sak som är annorlunda från gymnasiet är all litteratur som man måste plöja igenom! jag minns när man blev förbannad för att man hade prov på 50-60 sidor. Till igår var det tänkt att vi skulle ha läst 130 sidor i en bok som inte är av denna världen. den är full av statistik och siffror och årtal och därmed fruktansvärt tråkig! har bara läst 70 av dem än men jag orkar inte för tillfället, därför siter jag och skriver på datorn istället (där jag efter om och men äntligen fått till internet!) och ser på dr Quinn. Ikväll är det i alla fall pubrunda så det ska blir riktigt trevligt!

So long fom Sundsvall!

RSS 2.0