Fredag den 28 September ska det krossas!

Leksands IF, Björklöven... Det ska krossas på Fredag i skycom arena! Och det kommer att vara Leksand som kommer att stå för krossandet! Jag kommer självklart att vara på plats på supporterläktaren... Jag hoppas att jag kommer att få lite hjälp där... inte för att lövens klack är den mest skräckinjagande! Pappsen kommer i alla fall att troget så vid min sida som alltid! Jag hoppas även på att syster Mia kommer att vara med! 

Så jag säger bara: Hejja Leksand!

Ladies Night, Fotboll och miniroman!

Ladies Night: Faan va roligt det var! Hela grejen var helt underbar! Martin Stenmarck (faan va fin!) Mikael Thornving (Faan va rolig) och Kjell Bergkvist(Faan va trevligt för tanterna)... Det var en underbara blandning av sång, dans och humor. Lättklädda killar =) Som inte fick bli mer lättklädda än bar överkropp =( En helkväll alltså! Det var riktigt riktigt trevligt! Sen fick vi vänta i ca 30 minuter på Måns. Elin och Nina orkade inte vänta så de gick på X3M istället. Men jag och Marie väntade och jäklar vad det var värt det! Mums va trevlig pojke på alla sätt! Oj va jag sjöng vilket inte var det  bästa för min hals dock! Jag lät som ett osmörjt hjul när jag gick därifrån... Men ååå va trevligt det var! Sen blev det X3M som inte alls var lika kul... inte ens i närheten... Det roligaste var att träffa en väldigt överförfriskad Jocke och reta ihjäl honom (Han hejja på Löven så det var inte så svårt!) Tillslut reste han sig upp så att stolen ramlade och gick därifrån.. OCh då var min kväll gjord! =)

Fotboll: Hur mycket det än smärtar att säga det här så måste jag erkänna att Zlatan var himla bra igår (AJAJAJAJAJ). Den är en sån Zlatan vi behöver. Inte Divan som tror att han är så mycker bättre än alla andra... Nu visade han att han är den världsspelare alla säger att han är! (AAAAAJJJJJJJJJ!!!) Med han i sån form och en hel Fredrik Ljungberg så kommer det att bli en trevlig sommar nästa år! Elmander var även han helt underbar! Och vad kan jag säga om resultatet..? 0-0 var väl helt okej ändå... Danmarks målvakt var helt makalös! Men vi borde nog ha fått in en boll eller två! 

Miniroman: 3.5 rader miniroman here we go!  

Jäkla förkylning!

Jahha... och inte blir det nått IKSU imorron! Den här jäkla förkylningen vägrar släppa! Den ahr till och med bilvit värre! För nu har snuvan kommit på besök också!

Menmen det är inte så mycket att göra! Dock så blir det Ladies Night imorron med mina tjejer! Fan va kul det ska bli! kl 21.00 då smäller det! Men först lite gosaker på O'learys! =) Det kommer att bli en mycket dyr kväll men va fan! Man ser inte sånna hetingar(Måns och Martin, de andra är egentligen bara utfyllnad) varje dag! =) Jag är så grymt peppad... om bara den här förkylningen kunde släppa skulle allt vara bra mycket bättre! Ska lägga mig tidigt och försöka sova bort den... (drömma kan man!) menmen va fan jag kommer att ha lika grymt roligt i alla fall! =D

Aja puss å gonatt!

Fredag 28 september 19.00 Björklöven - Leksand -> äntligen börjar det!!!! Jag är så peppad!!!!


RSS 2.0